MENÜ

İkinci yarıda Trabzon'a taşıdık

Abone Ol Google News

Maçtan önce şöyle bir durum söz konusuydu... Kopenhag 40.50 UEFA katsayı puanına sahipken; Trabzonspor’un sadece 5.50 katsayı puanı vardı... Kuraya seri başı takım olarak giren Kopenhag’tı. Trabzonspor ise kuranın en düşük puanlı takımıydı.

Haberin Devamı

Bunların önemi var mı bilmiyorum ama kendimizi nerede nasıl görmemiz gerektiği konusunda bu hatırlatmaları aramızda yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Avrupa’nın gediklisi gibi

Her maç elbette yeni bir hikaye taşıyor ancak geleneksel bir “sürekli oralarda olma” haline saygı göstermek gerekiyor. Avrupa’da olmak sürekli hale getirmek çok önemli bu nedenle. Çok uzun zamandır Avrupa Arenası’nda olmayan Trabzonspor 2. yarıdaki güçlü oyunuyla sanki yıllardır oranın gediklisiymiş gibi oynadı. Abdullah Avcı karşılaşmanın ikinci yarısını adeta kendisine “bir şans daha verilse ne yapardın?” diye sorarak çıkmış gibiydi. Kaliteli transferlerini de sahaya sürerek hiç de öyle beklemeye niyeti olmadığını da göstermiş oldu.

Son 11’le olur!

Bir bireysel hatayla geri düşüldü, topla yüksek yüzdeyle oynandı. Ama ikinci yarıda değişikliklerle oyunu Trabzon’a taşımasını bildiler. Bakasetas bizim ligin ötesinde ne denli enternasyonel bir oyuncu olduğunu hem oyunuyla hem de “umut” olan golüyle göstermiş oldu. Dün gece Abdullah Avcı’nın ilk on birinde sorunlar vardı. Lakin; son on birinde de turu Trabzon’da geçeriz diyen oyuncular vardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ