MENÜ

Hani söz vermiştin

Abone Ol Google News

Arkadaşlar sözleşme şöyle bir şey... Hani transfer dönemi bitti ya... Heyecanla sabahlara kadar beklediniz ya... Rakamlara fazla takılmadınız ve “ya n’olacak” dediniz ya... Hah işte o sevindiğiniz anlarda bir imza atılıyor karşılıklı. Orada ‘fesih halinde...’ ne olacağı da yazılıyor! Hepsi bu. Yani her iki tarafın da rızasıyla, kabulüyle, sevinciyle, coşkusuyla ve ‘karşılıklı’ oluyor bu iş. 8 Eylül gecesi de 23:59’a kadar yine yarınlara dair her şey sözleşmelerle kayıt altına alındı. Yarınlarımız yazıldı, bugünümüzün dünden yazılması gibi. Oynadığı süre ve alacağı rakamdan çok daha fazlasını oynamayacağı süre ve aldığından çok daha fazlasını alacağı tazminatlarla ‘karşılıklı’ karşılacağız yine. Hepsi bu.

Haberin Devamı

Herkes mutlu...

Somurtarak atılan herhangi bir imzaya sizler denk geldiniz mi? Ben hatırlamıyorum. Eski ifadeyle ‘alan memnun, satan memnun’ görüntüler değil miydi? Karşılıklı herkes mutluydu. Eskiden nasıl olduysa yine yeniden aynısı oldu. Büyükler, küçükler hiç fark etmeksizin. Üst ya da alt ligler, altta kalmaksızın. Herkes ama herkes fotoğraflarda gülüyordu yanlış mıyım? Dün gibi, bugün gibi olacak yarınımız da... Yarın ‘paragöz’ diyeceğimiz bir çok isim ‘dünümüzdeki fotoğraflarda’ yerini aldı bile.

Haberin Devamı

Keşke KAP’ta görsek

Ah keşke KAP bildirimlerinde anlaşma rakamları yanı sıra bozma (gönderme-kovma-fesih) bedelllerini de görüyor olabilsek. Ne güzel olurdu değil mi? Futbolda transfer dönemleri maalesef ‘geleceğe dair mükemmel iyimserlik’ yüklüyor taraftarlara.. Sözleşmelerin de taraflarına... Eskiler parayla şaka olmaz derlerdi. Şakası yok o sözleşmelerin. Bugün çiçeklerle karşılananların büyük bölümüyle, belki de armayı en iyi öpeniyle yarın tazminatlık olacağımızı iyi biliyoruz değil mi? Bu arada ben de bazılarına ‘paragöz’ dedim gençliğimde yalan yok. Hata ettim. Siz etmeyin! Zaman kaybetmeyin arkadaşlar.

YORUM YAZ