MENÜ

Gustavo'su olmalıydı!

Abone Ol Google News

Transfer sezonu bitti, bundan sonrası teknik adamların takım kurma, takım yapabilme ve yarıştırma yeteneklerine kalıyor. Trabzonspor geçmişte şampiyonluklara oynarken adet bazında 13, 14 ya da 15 oyuncuyla yarışın içinde oldu. Elbette lig bu sezon upuzun bir maraton. Bu maratonda geniş kadro, alternatifli kadro her teknik adamın arzu ettiği durum olsa gerek.

Haberin Devamı

Yeniden başlaması gerekiyor

Novak, Sosa ve Sörloth'un gidişi Trabzonspor'da birçok şeyin yeniden başlaması anlamını taşıyor. Newton'ın oynatmak istediği oyun, gelen futbolcular ve bu ligin gerçekleri düşünüldüğünde yapılan transferler bir bölge hariç yeterli gibi duruyor. O bölge orta saha. Açık konuşmak gerekirse Trabzonspor'un; bir Gustavo'su, Elneny'si ya da Biglia'sı mutlak olmalıydı.

Sonuçlar olmasaydı, umutlulardı

Hücum bölgesine takviyeler, orta alanda Baker, Flavio her ne kadar sakatlansa da Trondsen hamleleriyle yönetim üzerine düşen görevi yapmış gibi gözüktü. Adeta kanayan yara stoper bölgesi Edgar'ın uyumu ve son dakika Vitor Hugo hamlesiyle tedavi edilmiş gözüküyor. 4 haftalık süreçte maçlar oynanmasaydı ve sadece transfer dönemi yaşansaydı, eminim Trabzonsporlular, orta alan takviyesi haricinde transferleri sonuçlardan bağımsız olarak umutla karşılayacaktı. Ancak dört haftalık inişli çıkışlı performans, camiada ister istemez bir tedirginlik oluşmasının ana sebebi olabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ