MENÜ

Göztepe'nin planı Fırtına'yı rahatlatır

Abone Ol Google News

Bakasetas, Berat ve Baker üçlüsü orta alanı domine edecek güce sahip. Takım savunması da rakiplere şans tanımıyor. Üstüne Göztepe ligin sıralamadaki en rahat takımı. Karaman'ın; açık, ön alanda oynama ve kreatif oyuncu tercihleri de Fırtına'nın kazanmak adına seveceği özellikler...

Haberin Devamı

O hafta rakibi kim olursa olsun, sıralamada yeri neresi olursa olsun; Trabzonspor'un oyun anlayışı asla değişmiyor. Abdullah Avcı bir sistem adamı olduğunu, futbolun inandığı doğruları ile de yoluna devam edeceğini başta Trabzonspor camiası olmak üzere tüm spor kamuoyuna her hafta uygulamalarıyla gösteriyor.

Kenarlar harici atak yemez

Göztepe karşısında da kendi inandığı oyununu sahaya tatbik edecek bir Trabzonspor ile karşılaşacağımız aşikar durum... Bakasetas'ın dönüşü, Berat'ın da gelişiyle birlikte bambaşka bir görüntüye bürünen Baker'ın formu düşünüldüğünde, Trabzonspor orta alanı maçı domine edecek güce sahip diyebiliriz. Üstüne bir de 'yerleşen' takım savunması olgusu da düşünüldüğünde Trabzonspor yine rakibine kenarlar harici çok fazla atak şansı vermeyecektir.

Haberin Devamı

3 puanla dönecek güçte

Göztepe, ligin puan ve sıralama olarak en rahat takımlarından. Haliyle, Ünal Karaman'ın futbolu daha da izlenilir hale getiren, açık, ön alanda oynama ve kreatif oyuncu tercihleri Trabzonspor'un rakibinde en sevdiği özellikler olacak kazanabilme adına. Nwakaeme, Djaniny, Ekuban'lı alıştığımız hücum hattı ve arkalarındaki üçlü ve de güçlü orta alanıyla Trabzonspor İzmir'den üç puanla dönecek güçte.

YORUM YAZ