MENÜ

Fırtına'nın iki farklı yüzü

Abone Ol Google News

Maçın daha başında rakibine üstünlük kuran Trabzonspor, taraftar etkileşimiyle de istediği oyun ritmine çok kolay ulaştı... Golleri buldu, pozisyonları buldu ama bir türlü farkı açamadı. Fark yapamayınca da rakip asla oyunu bırakmadı ve en iyi yaptığı işi yapıp hızlı geçişlerle goller buldu. Molde, adeta hücum sayısı kadar gol buldu. Trabzonspor dün akşam bize iki farklı yüzünü gösterdi... Birinci yüz; hücumda özellikle bambaşka bir görüntü vermeleriydi. Topa sahip olduğu anlardaki set oyunu oynama gücü geçen yılın çok çok ilerisine taşınmış durumda. Bu güçlü oyunun çok güçlü bir nokta santrafora ihtiyaç duyduğu dün gece bir kez daha ortaya çıktı. İkinci ve bir başka önemli yüzü ise geri dönüşlerde uzayan takım boyu. Ve takım savunması. Konunun uzmanı zaten Abdullah Avcı, geçen yıl ki gibi çözüm yine kendisinde. Hoca gereken tedaviyi uygulayıp, oyuncu grubu da maç temposunu yakaladıkça bu sorun çözülecek, Trabzonspor zaaflarından kurtulacaktır.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hücumdan savunmaya geçişlerde yaşanan sorun oyunla mı ilgili yoksa oyuncu tercihleriyle mi alakalı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Gervinho ilk maçında seyircisiyle adeta bütünleştiği anlarda tribünleri ayağa kaldırmasını bildi. Kalitesini net şekilde gösterdi. Tek eksiği kaçırdığı karşı karşıya pozisyondu.

Maçın olayı

Nwakaeme’nin golüyle yıllar sonra bir ön direği olduğunu hatırlayan Trabzonspor, yeni sezonda rakip ön direklerden çok iş çıkaracak gibi...

Kısa mesaj

Trabzonspor mutlak surette 9 numara işini çözmeli. Bu oyun, net bir santrforu çağırıyor. Güçlü ve kaliteli bir 9 numara, çıtayı iyice yükseltecektir.

YORUM YAZ