MENÜ

Fırsat maçı!

Abone Ol Google News

Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte büyük bir değişim yaşayan Trabzonspor var. Karşısında ise bu kez ligin nispeten rahat durumki takımlarından Malatyaspor takımı olacak. Ligde taşların yerine oturmaya başladığı böylesi bir dönemde Trabzonspor mutlak kazanmak zorunda. Makasın hafta hafta kapandığı ortada. Abdullah Avcı ve ekibi bu fırsatı kaçırmak istemeyecektir. Çünkü galibiyet halinde, liderle fark 6 puana inecek.

Haberin Devamı

Artık hep favori...

Bu durumun formda ve istikrarlı Trabzonspor takımı adına büyük bir motivasyon kaynağı olacağını düşünüyorum. Malatya önünde kontrollü, sabırlı, dikkatli oyun ve bu oyunun da sonuçları üzerinden dakikalar ilerleyecektir. İlk golün gelişi, dakikası, hangi tarafın bu golü bulacağı da senaryonun ilerleyişinde önemli olacak. Haftalar ilerledikçe oyun planı, tam da Abdullah hocanın tarif ettiği şekilde gelişen ve belirginleşen Trabzonspor’un pozisyon üretme konusunda da seviyesi yükseliyor. Berat, Bakasetas ve Yunus Mallı, büyük değişimin büyük fark yaratanlarına eklenince Trabzonspor her maça favori çıkacak gibi...

Haberin Devamı

Çilingir oyuncu çok

Nwakeme problem çözen belki de tek çilingir oyuncuyken, şimdi problem çözen oyunculara içeriden Djaniny de eklendi. Ekuban zaten öyleydi. Hamza hocanın uzun süredir hücumda kullandığı isimlerle ürettiği oyun, rakiplerine büyük zorluklar yaşattı. Yine etkili hücum silahları Trabzonspor takım savunması içinde erir mi birlikte göreceğiz. Tetteh öne çıkan futbolcu olabilir Malatyaspor adına. Youssouf’un gidişi ise savunma anlamında etkilemiş gözüküyor. Trabzonspor’un gelişen oyununun tek engeli, hafta içi uzunca süre konuşulan zemin konusu olabilir.

YORUM YAZ