MENÜ

Emin adımlarla geliyorlar

Abone Ol Google News

Djaniny, Ekuban, Nwakaeme üçlüsüne Bakasetas'ın da eklenmesi, hücumda çeşitliliği artırdı. Ligin yüksek hedefli takımları içinde, kadro mütevazılığı da düşünüldüğünde, en ne oynadığı belirgin takımına dönüştüler. Emin adımlarla ve nokta transfer doğrularıyla Trabzonspor ‘Buradayım’ mesajı vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Maçın başlarında, kısa süreli bir ritim yakalayama harici olumsuz bir görüntüsü olmadı Trabzonspor'un. Oyun üstünlüğünü eline aldıktan sonra da kazanma adına tüm oyunları sergilediler. Djaniny, Ekuban, Nwakaeme üçlüsüne bu kez Bakasetas'ın da eklenmesi, hücumda çeşitliliği artıran unsur oldu. Bakasetas ilk 11’de başladığı ilk maçında onunla özdeşleşen gol ya da asist beklentisini de attığı golle gerçeğe dönüştürmüş oldu.

Uzun zamandır ‘Ters gelen takım’ unvanıyla Trabzon'a gelen Denizlispor takımı ise hücumlarını genelde bireysel beceri üzerine kurgulamış gibi gözüktü. Alan daraltan, boy kısaltan, sert, bloklar arasını rakibinin hücum oyunlarına kapatan misafir takım uzun süre bu oyununda başarılı da oldu.

Haberin Devamı

Kararlarda ‘Standartsızlık’

Karşılaşmada sertliklerin hakem tarafından tam karşılıklarının verilmemesi ‘Standartsızlık’ konusunu bir kez daha net ortaya koydu. Özellikle VAR'a davet edilen pozisyonun aynı eğitim süzgecinden geçmiş hakemler tarafından farklı değerlendirilmesi büyük bir tartışmanın da konusu olmayacak mı? Trabzonspor, kupa ve derbi sonrası belki de en zor maçına çıktı dün gece. Ancak kazanmasını bildi. Açıkçası ligin yüksek hedefli takımları içinde, kadro mütevazılığı da düşünüldüğünde, en ne oynadığı belirgin takımına dönüştüler. Hedefini sürekli revize ede ede, emin adımlarla ve nokta transfer doğrularıyla Trabzonspor ‘Buradayım’ mesajı vermeye devam ediyor.

YORUM YAZ