MENÜ

Emeklere yazık

Abone Ol Google News

Dün akşam izlettirilen Trabzonspor aslında yine hiç şaşırtmadı. Eksikler ile Trabzon’a gelen rakibi karşısında yenik duruma düştü. Atar dedik bir şekilde attı... İkinci penaltı ile öne geçmesini yine bildi. Skoru gören herkes “bu kez öyle olmaz” diye düşünmek istedi ama olmayacağını da farketmesi uzun sürmedi. Bir ifade var “gol bağıra bağıra geldi” yine. Yazılarıma bakıyorum. Geçen yıldan bu yıla bir çok maç için aynı şeyler söylemişiz Trabzonspor kayıplarında. 24 puan kaybedilmiş öne geçtikten sonra.

Haberin Devamı

Kronik sorun oldu

Temposuzluk konusu, skora, duruma isyan edememe konusunda yaşanan kronik sorunlar gelinen noktayı belirleyen unsurlar oldu. Yazık oldu emeklere. Bir şekilde bitecekti ama böyle bitmesini kabullenme hali kabul edilebilir değil. Trabzonspor yıkılmadan, dağılmadan önümüzdeki sezonun planlamasını yapabilmeli. En azından bunu başarabilmeli. İki seçeneği var çünkü...

Her şeyi heba etmemeli

Biri yukarıda söylediğim ve bilindik durum. Diğeri de bu yılın dersleriyle önümüzdeki sezonun planlamasına başlamak... Derbi kaybetme ama şampiyonluk umudunu mucizelere bırak! Hakikaten yazık oldu emeklere... Türkiye Kupası ve Süper Kupa hedefinin hala ulaşılabilirliği söz konusu. Haliyle yakıp yıkarak emeklerinin tamamını heba etmemek gerekiyor... Hayat devam ediyor çünkü..

Haberin Devamı
YORUM YAZ