Devre arasına kadar acil!

Abone Ol Google News

Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Mendy’den oluşan orta saha kurgusunun tutmayacağı daha maçın başında belli oldu. Ligde sanıyorum bu kadar kolay geçilen bir orta saha henüz gözlenmemiştir. Sivasspor maçın başından itibaren kolay geçtiği orta bölgede Trabzonspor stoperleri hariç hiç bir engelle karşılaşmadı. Uzaktan şutla yenilen gol şok gibi gözükse de asla şok gol değil göstere göstere gelen gol kategorisindeydi. Akabinde yenilen ikinci gol, Baniya’nın zorunlu değişikliği sonrası Trabzonspor ön tarafta daha hareketli görüntü verdi ve sonuç almasını da bildi.

Haberin Devamı

Hiç lafı uzatmadan söyleyelim. Trabzonspor’da çok klas ayaklar var. Ve asla Trabzonspor gibi bir büyük takımın beki olamayacak iki oyuncusu var. Ortaları olmayan, bindirmeleri olmayan, geri dönüşleri olmayan beklerle Trabzonspor’un hedeflerine ulaşması çok zor. Elbette Uğurcan’ın yokluğunun da direkt etkili olduğunu söylemek gerekiyor. Her şey bir yana Abdülkadir Ömür ve Bakasetas’ın bu kadar etkisiz kaldığı bir karşılaşmada bu oyuncuların sahada kalması Trabzonspor’da yükün daha da atmasına sebep oldu. Onuachu ve Pepe gibi iki özel oyuncunun kalitesi Trabzonspor’da düşen arkadaşlarını da ayağa kaldırmaya yetti. Özellikle Enis yine milli takıma göz kırptı. Trezeguet deli dolu haliyle verimsiz birinci ve ikinci bölgenin hatalarını örter gibiydi.

Haberin Devamı

İklim koşulları

Mücadele, iklim koşulları da düşünüldüğünde yüksekti ancak Trabzonspor orta sahasında devre arasına kadar acil radikal işler yapılması gerekiyor. Açık mesajı teknik adamda yönetimde Sivas’ta almıştır diye düşünüyorum. Bu orta sahanın tek tanımlaması “Yol geçen hanı” dersek yanlış yapmış olmayız.

YORUM YAZ