MENÜ

Ders çıkarmak başarının anahtarı

Abone Ol Google News

Lig düşünüldüğünde, sezona dair derslerin büyük bir bölümünün bu turun iki karşılaşmasında yaşanması adeta işaret olarak kabul edilmeli. Problemler, çözümler, kırık notlar, geçer notlar...Ne ararsanız Molde karşısında oynanan oyunlarda görülmüş oldu. Abdullah Avcı’nın geçen yıl uzmanlık konusu, 'Takım savunması' bu sezon için sıkıntılı gözüküyor. Geri dönüşleri nispeten hızlanmış gözükse de henüz lig için yetersiz bir Trabzonspor söz konusu. Hücum hattında üretkenlik iyi ama bu kez de son paslarda bencillikler dikkat çekti. Oyuna hamleler noktasında da her iki maçın benzer özelliğinin, 'Zamanlama' ve 'Adet' bazlı stratejik hamle yanlışları Abdullah Avcı’nın yeniden değerlendirmesi gereken konular olarak dikkat çekti. Bu tip maçların kazanımlarına odaklanmak, hatalardan ders çıkarmak başarının anahtarı olacaktır. Elbette; turun geçilmesi ve Roma’ya rakip olunması başlı başına tebrik konusu olurken, turu geçen son kadronun daha ziyade alternatiflerden oluşması her oyuncunun aslında maratonda kıymetli olduğunun net göstergesiydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Sahanın suni çim olduğunu bilen oyuncular karşılaşmaya uygun ayakkabıyla mı çıktılar? Sahaya uygun ayakkabı aldılar mı? Yoksa ayakkabı tercihleri en sevdikleri ayakkabılar mıydı?

Maçın starı

Bakasetas, takımı adına mücadeleci kimliğinden ödün vermeyen görüntüsüyle hem her iki maçın yıldızıydı, hem de sezon en hazır oyuncusuydu.

Maçın olayı

Maç uzatmalara ve penaltılara kaldığında teknik becerileri yüksek oyuncular çoktan kenara alınmıştı bile. Alternatif oyuncuların oyuna dahil olmanın da ötesinde müdahil olmaları gecenin önemli detayıydı.

Kısa mesaj

Trabzonspor’da Berat, Serkan ve Yunus sezon başı kamplarında olmalarına rağmen yerli konusu da düşünüldüğünde çok daha iyi performans üretmeleri gerekirken düşüş içindeler.

YORUM YAZ