MENÜ

Değişim golü getirdi

Abone Ol Google News

Özellikle ilk yarıda oyunun sürekli durması sonrası ne oynayanlar ne de izleyenler oyuna konsantre olamadı. Oyunun bu kadar durması tempo yapması beklenen Trabzonspor’un daha da zorlanmasına sebep oldu. Önlem alması, kapanması ve sonuç almak için de hızlı çıkması beklenen Kasımpaşa için ilk yarı bu anlamda istedikleri gibi geçti. Uzun oynama mecburiyeti sonrası Cornelius’un aldığı her topta yanında yöresinde kimseyi bulamaması Trabzonspor’un etkinliğini daha da azalttı. Nwakaeme’nin arkasında iyi bir sol bekle henüz oynayamıyor olmasının da sıkıntıları gözle görülür şekilde ortaya çıkan bir başka durumdu. Takım performansının bu denli düşüşüne bireysel düşüşler yaşayan oyuncular da eklenince ortaya kazanma haricinde olumlu düşünce üretmeyen bir Trabzonspor çıkmış oldu. Avcı’nın Abdülkadir Parmak hamlesi ve bu oyuncunun daha ilk topla buluşmasında sakatlanması ile gelen saha içi dizilim sonrası değişimle birlikte gol de geldi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Denswil ilginç bir oyuncu ancak yerli-yabancı denkleminde tercihler daha da önemli artık. Oyuncunun Nwakaeme’ye katkısı çok az. Erken de bir sarı kartı olunca ilk hamlede Köybaşı, Siopis daha uygun düşmez miydi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Nwakaeme yine oyunun hiçbir şey ifade etmediği bir anda sahneye çıktı ve asistiyle Bakasetas’a mükemmel bir gol attırarak kötü maçın parlayan yıldızı oldu.

Maçın olayı

Abdülkadir Ömür geçen haftanın en çok konuşulan oyuncusu idi. Abdullah Avcı yaşananların hemen ertesinde, ilk 11’inde oyuncusuna forma vererek ve uzunca bir süre de etkili olmamasına rağmen oyucusunu kazanma yoluna gitti. Bu hamlesiyle protestoculara başta olmak üzere oyuncusuna da mesaj vermiş oldu.

Kısa mesaj

Çok klasik bir ifadedir. Büyük takımlar uzun maratonda böyle çok fazla maç oynarlar ve oynayacaklar... Kötü oynarken de kazanmak büyüklüğün gereği. “Her şeye rağmen kazanmak” önemliydi deyip derslerle maçtan çıkmak önemliydi.

YORUM YAZ