MENÜ

Bütünleşmek önemlidir

Abone Ol Google News

Bütünleşmek çok önemlidir. Bütünleşmek için kullanılan ya da tamamen kendiliğinden ortaya çıkan argümanlar daha da önemlidir. Bazen bir projeleşme sonucu olarak ortaya çıkan bütünleşme, bazen de hiç ummadığınız ‘dış’ etkenlerin birleşmesiyle kendiliğinde oluverir. Trabzonspor camiası, futbol ömrü baz alındığında kısa bir zaman dilimi geçtikten sonra; onu var eden tüm unsurlarıyla yeniden şampiyonluk havasına girdi.

Haberin Devamı

Maç günleri yer kalmıyor

Geçen yıldan itibaren yapılan doğru işlerin Trabzonspor camiasında güven duygusunu yeniden tesis ettiği kimsenin gözünden kaçmıyor. Bu güven duygusunun süreklilik arz etmesiyle de tabiri caizse ‘takımının peşinden’ yol kat edenler istikrarlı bir şekilde bunu her hafta yapar hale geldiler. Maç günleri otellerde, uçaklarda yer bulmak zorlaşırken, anne-baba ocaklarında ve köylerdeki ata-dede evlerinde kuzine sobaların yeniden ateşlendiği gözleniyor maç günlerinde.

Önemli bir senkron

Hikayelerine, mevsim gereği kar, kış görüntüleri de ekliyor taraftarlar Trabzonspor kafilesiyle, birlikte eş zamanlı. Bayburt’ta o karda kışda o güzergahtan Trabzonspor otobüsü geçecek diye umutla bekleyen taraftar bir tarafta... Sahil bandında Tirebolu, Görele, Eynesil ve daha niceleri otobüsün önünü keserken, diğer tarafta Torul ve daha niceleri. Trabzonspor sahada ve dışardaki unsurlarıyla önemli bir senkron yakaladı.

Haberin Devamı

Akyazı büyük avantaj

Yıllardır çok benzer süreçlerden geçildi ama bu kez başta yönetimiyle bu süreci eskisi gibi yönetmiyorlar. Maçlarda klasik haline gelen ‘ders aldık’ sözünün adeta sezonluk uygulaması hayata geçiriliyor. Trabzonspor şimdi lideri misafir edecek. Zor maç elbette her iki takım içinde. Tartışmalı bir hakem ataması da olsa güzel bir maç izleyeceğiz eminim. Tribün rekabetini de rakipleriyle eşitleyen Trabzonspor’un en büyük avantajlarından biri de stadyumu. Yükselişte bu faktör ayrıca çok önemli.

YORUM YAZ