MENÜ

Aynı oyunla farklı sonuç

Abone Ol Google News

Bordo-Mavililer, kaliteli ayaklarıyla rakibinin rahatlığından faydalanabilir. Özellikle Antalya maçının ilk yarısındaki oyun tekrarlanırsa, bu kez farklı sonuç sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

Trabzonspor, son oynadığı karşılaşmada iyi kapanıyor iddiasındaki Antalyaspor’a, özellikle ilk yarıda ürettiği mükemmel çözümlemelerle üstünlük kurmuştu...

Konyaspor, İlhan Palut’la birlikte ligde kalma psikolojisi ve puan eşiğini çok önceden geçmiş durumda olmanın rahatlığı içinde... Rahatladıkça da, daha iyi oynayan ve hücum üreten çok sayıda oyuncusu var Konyaspor’un. Hücum organizasyonlarında kenar beklerinin katkıları Trabzonspor adına önlem gerektiren bir durum. Bordo-Mavililer, bu sezon için ideal ya da ideale yakın kadrolarıyla her maçın kazanmaya yakın tarafı olabileceğini baştan ilan ediyor. Bu meydan okumanın en önemli güvencesi takım savunması olgusu.

Abdülkadir ve Nwakaeme...

Abdülkadir Ömür, A Milli Takım hazırlıklarını yapıyor gibi. Nwakaeme dinlendikçe kendine geliyor. Trabzonspor, rakibinin rahatlığından ve kazanma iştahından faydalanabilir. Ekuban da boşluklara atacağı koşularla maça damga vurabilir. Bordo-Mavililer, Antalya maçının ilk yarısındaki oyunu tekrarlarsa, bu kez farklı sonuç sürpriz olmaz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ