MENÜ

Avcı'yla ait olduğu yere...

Abone Ol Google News

Birlikte kısa süreli de olsa aynı çatı altında çalışma fırsatı bulduğum Abdullah Avcı Trabzonspor'un yeni teknik direktörü oldu. Kendisine ve Trabzonspor kulübüne bu tercihin hayırlı olmasını diliyorum... Avcı, iletişimi çok güçlü olan bir isim. Güçlü iletişim kabiliyetine rağmen az konuşan biri oldu hep. Bu gücünü kendine göre doğru bulduğu zamanlarda kullanması belki de iletişimsel gücünün ana kaynağı...

Haberin Devamı

Bilim ve analiz...

İş ve üretim odaklı olması kariyerinde cazip teknik adam olmasının yegane sebebi gibi duruyor... Eğitici, öğretici ve geliştirici bir teknik adam olarak sektörün 'farklı' isimlerinden olduğu da herkesin kabulü bir durum... Bilime ve analize yüksek değer veren; vitrine, sahneye, ekrana ve dahi en önemlisi yeşil zemine çıkmadan önce tüm hazırlıklarını ekibiyle birlikte büyük bir titizlik içinde yaptığına dair gözlem ve duyumlarımız oldu.

Orta sahaya çare üretmeli

Öncelikle, zor bir görevi, zor bir dönemde üstlenmenin ön sıkıntılarını yaşaması muhtemel... Ancak kısa vadeli çözümlerle önce saha içinde kazanma odaklı anlayışla Trabzonspor'u ait olduğu üst sıralara taşıması gerekiyor. Bunu yaparken, hemen ya da zaman içinde iyi de futbol üretebilirse ne alâ... Trabzonspor'un durdurma noktasında, topu kazanma noktasında ve de üretme noktasında en sıkıntılı bölgesi olan orta sahasına, eldeki oyuncu grubuyla bir çare üretmesi ilk beklenti.

Haberin Devamı

Farkındalık hareketi gibi!

Ayrıca daha önce de bahsettiğim gibi Abdülkadir Ömür'den en doğru performansı almak için ne yapacağı merak konusu. Ayağa oynama konusundaki hassasiyeti Başakşehir takımından ülke geneline yayılan bir farkındalık hareketi gibiydi adeta. Kaleci Mert'in oyun kurması sık konuştuğumuz konuydu. Uğurcan da bu konuda büyük gelişim içinde.

YORUM YAZ