MENÜ

Avcı'nın tercihi belirler

Abone Ol Google News

Trabzonspor’un içinde olduğu tüm karşılaşmalar “en keyifli maçlar” kategorisinde tartışmasız birinci sıradaydı. İlk 8 haftalık mini ligde attıklarıyla, yedikleriyle, eksik kalmalarına rağmen asla bırakmamalarıyla izlenilirliği yüksek bir Trabzonspor kamuoyu nezdinde konuşulan konuydu. Milli ara dönüşlerinde performans anlamında; iyi durumdakiler kötü, kötü durumdakiler de iyi döner diye bir genel kanı var. Şimdi ligin ilk iki sırasında olmaları hasebiyle iyi durumda olduklarını düşündüğümüz iki büyüğün maçı olması beklenti anlamında önemli ancak kafa karıştıran da bir veri bizim için.

Haberin Devamı

Kaliteye etki edecek unsur çok

Performans olarak, saha içinde detayda “kötü” durumda oldukları konuları da olan her iki takım için; bakalım topa daha çok sahip olan mı, topu geri kazanma süresi en düşük olan mı, topu rakibine bırakan ve geçişleri iyi yapan mı kazanacak birlikte göreceğiz. Farklı formasyonların ancak kaliteli kadroların mücadelesinde stratejik oyunlar ortaya temkinli ve de kısır bir karşılaşma çıkarabilir pekala. Ezeli rekabet konusu, kaybetmeme halinin yıpranmaya dair düşük etkisi, liderin ve en yakın takipçisinin maçı olması hali de kaliteye etki edecek unsurlar olarak önümüzde duruyor.

Haberin Devamı

Hamsik şoka neden oldu

Milli maçında sakatlanan Hamsik’in oynamayacağı haberi ile adeta şok yaşayan Trabzonspor camiasında şimdi herkes bir matematikçi hassasiyetiyle seç-beğenal metoduyla kendi kadrolarını yazıp-silip yeniden hesaplamakla meşgul. Üzerine bir de 8+3 kuralı da var. Abdullah Avcı’nın da bu anlamda Hamsik olmadan orayı nasıl düzenleyeceği merak konusu.

Avcının tercihi belirler

YORUM YAZ