MENÜ

İşte gerçek Yiğido

Abone Ol Google News

Avrupa'da 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alan Sivasspor, ligde istediği gibi ilerleyemiyor. Geçen hafta Başakşehir gibi zor bir deplasmandan 2-0'lık zaferle ayrılan Yiğidolar, ligdeki ilk galibiyetine ulaşmıştı. Sivasspor'un ligdeki kötü gidişatı taraftarları da tedirgin ediyor. Maçlara gelen futbolseverlerin artık tek düşüncesi 'umarım yenilmeyiz' oluyor. Bu da Sivasspor adına hoş durmuyor. Giresunspor cephesi de galibiyete hasret. Ligde sadece 2 kez zafere ulaşan, üst üste 5 maçtır kayıp yaşayan Çotanaklar, geçen hafta Beşiktaş mücadelesinin son dakikasında ağları havalandırsa da VAR'dan geçemedi.

Haberin Devamı

Dün maç öncesi bütünleşerek zafer yemini eden Sivasspor, mücadeleye iyi başladı. 35. dakikada ceza sahası içerisindeki SabiA topu müsait durumdaki Yatabare’ye gönderdi. Yatabare’nin şutunda top ağlarla buluştu: 1-0. 45. dakikada bu kez SabiA’nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti: 2-0. Soyunma odasına Sivasspor'un üstünlüğüyle gidildi.

Son söz Hakan'dan

Haberin Devamı

İkinci yarıya Sivasspor atak başlasa da 48. dakikada Giresun, gole yaklaştı ama sonuç alamadı. 89. dakikada Dia SabiA bir kez daha başroldeydi. Bu futbolcunun asistini değerlendiren Hakan Arslan, maçın sonucunu tayin etti: 3-0. Sivasspor, üst üste ligdeki 2. galibiyetine ulaşırken, Giresunspor için işler çıkmaza girdi. Yiğidolar, hafta sonu Trabzonspor deplasmanına gidecek. Çotanaklar ise Ankaragücü'nü konuk edecek.

YORUM YAZ