MENÜ

Hatay'ın yüzü güldü

Abone Ol Google News

3 haftadır bir türlü galibiyet alamayan Hatayspor, konuk ettiği Antalyaspor'u 3-2 yendi. Akdeniz ekibinin golleri; Boupendza (19 ve 68) ve Diouf'tan (55 pen.) geldi. Antalya'nın sayılarını ise Amilton (46) ile Fredy (86 pen.) kaydetti.

Haberin Devamı

Son maçında Rizespor'a 3-2 mağlup olan Antalyaspor, Hatay'dan da çıkamadı. 11'de Aabid, yaklaşık 25 metreden yaptığı vuruşla kaleci Boffin'i yokladı ama geçemedi. Baskısını devam ettiren Hatay, 19'da Aabid'in olağanüstü asistini, yaptığı koşu ve düzgün kontrolle süsleyen Boupendza, meşin yuvarlağı da ağlarla buluşturdu: 1-0. İlk yarıda Hatay üstün oynayan taraftı. İkinci yarıda teknik direktör Ersun Yanal'ın öğrencileri, daha istekli bir görüntü sergiledi. 46'da da Amilton, beraberliği getirdi. Fakat 55'te penaltı kazanan Hatay, kendine geldi ve meşin yuvarlağın başına geçen Diouf, ağları sarstı: 2-1.

21. golünü attı!

68'de kendi yarı alanından hızla çıkan ev sahibi, Boupendza ile farkı açtı: 3-1. 86'da bu sefer konuk ekip penaltı kazandı. Beyaz noktaya giden Fredy, skoru 3-2'ye getirdi. Maçın son anları büyük heyecan içerisinde oynandı. Antalyaspor, Hatay kalesini adeta abluka altına aldı ama Münir'i bir türlü geçemedi. Mücadeleyi kazanan taraf ev sahibi oldu. 3 puanı 3 hafta sonra kazanan Hatay'ın golcüsü Boupendza da ligdeki 21. golüne ulaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ