MENÜ

Zorla!

Abone Ol Google News

Dün gecenin Galatasaray’ına baktığımda, düşünmeden edemedim. Çılgın meblağlarla transfer edilen, 7 yıldız standartlarında ağırlanan, camia sportif zafer ve mutluluğu için sonsuz maddi manevi fedakarlık örneklenen; bir kısım futbolcunun, taraftarlara sahnelediği ayıp değilse nedir?

Haberin Devamı

Eksik Göztepe karşısına dizilmiş İstanbul temsilcisi, teslim edilen formanın hakkını yüzde 70 nispetinde veremedi! Dakika 65 olmuş tribünlerin yüreği ağzında. Onyekuru golü, bir kısım uyuyana paçayı kurtarmış gibi gelse de ümitler Emre Akbaba ve Gomis’te! Bu ikili ev sahibini kaos ortamından çekti, konuğu sıkıntıya itti. Ama Halil etkinliklerine de yetemezlerdi ki! Şans yardım etti son şampiyona. Uzun sözün kısası sahada hela maşrapası gibi dizilen ve aldıklarını asla hak etmeyenler, akıllarını başlarına devşirecek mecburen. Gamı yok, ‘Ag’ ayarı arızalı, ya lelli tuluatı çoklar, yapmaları gerekeni tabii bekleneni, bilhakkın sahneye koyacak. Aksi halde oralara daha layık olanlar gelecek nokta! 3 puan tek golle bitti zorla!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Daha ne istiyor, ne bekliyorsun Galatasaray forması giydiğini idrak edemeyen bir kısım futbolcu?

Maçın starı

Onyekuru. Genç adamı Galatasaray’a taşıyan yetenekleri tabii ama camiada sevilip daim olmasını sağlayacak olan da içten tavrı, onurlu mücadelesi ve güzel karakteri olacak gibi.

Maçın olayı

İyi niyet ve yüksek beklentilerle forma teslim edilen bazılarının, emanetin hakkını teslim etmediklerini gördük. Onyekuru ve Nagatomo gibi sağlam karakterlerin, tembellere verdiği insanlık dersini de elbette.

KISA MESAJ

Bir güzel insanın, adam gibi adamın, şık karakterin sahalara vedasına tanık olduk dün gece. Hakan Balta Ay-Yıldız ve Galatasaray’a unutulmaz hizmetlerde bulundu, büyük futbol mutluluk ve sevinçlerinde çoook büyük payı oldu. Türk futboluna daha da hizmetlerini bekliyor görmek istiyorum asil insanımız...

YORUM YAZ