MENÜ

Zordu barış içinde 0-2 oldu...

Abone Ol Google News

Her yerde savaş var, dün gece görüldü ki, sahada barış var!
Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz yani. Bravo genç adam nokta. Konuk 90 dakikaya öyle bir start aldı ki, ev sahibi dakika 19'a kadar; sadece izlemekle yetindi.
Zaten o zamana kadar da, iki gol yemişti !
Galatasaray o iki erken gol için 'yetti' mi dedi ne ?

Haberin Devamı

Icardi asistinde Nelsson Okan'ı çaresiz bıraktığında dakika henüz 5, Barış Alper ise Maradona'yı hatırlattığında 11. dakikaydı.
19'da Holse dokunsa, durum kritikleşirdi. Çünkü Samsunspor diri, doğru futbol oynayıp; mücadeleden asla taviz vermeyen bir takım. Evlerinde 0-2 yenik durumda olmalarına rağmen, futbol yetilerinden zerre taviz vermediler.

Ciddi baskı kurdular, Muslera'yı aşamadılar. Hele hele Emre Kılıç ve Zeki Yavru, birer devasa canavar oldu!
Müsabakaya renk katan, böylesi futbolculardı.

Samsunspor çok kaçırdı

Kerem ve Barış'ın kendi orta sahaları arasında bulunmaları gereği eksik kaldıkça, rakip rahat etti. Etti de savunma zorlansa da, müdahele etti.

Mertens'i hayranlıkla izliyorum. Savunma adına attığı deparlar, yaptığı koşular herkese ders olacak niteliktedir!

Haberin Devamı

Ya İcardi? İçinden gelsin, gel demiştim. Geldi! Şimdi de 'içinden koşmak gelsin' diyorum.
Maşallah dün gece yine terlemeden bitirdi! Hiç olmazsa rakip savunmaya 'duvar ol' diyeceğim de, duvar bile olamadın dün gece be birader.

Eeeeey Turgay Kaan Numanoğlu; şahsınıza da kutlarım. Drongelen'in Barış Alper'e yönlenen kasti hareketlerini görmezden geldin, İcardi'nin topa hamlesinde tutulmasını ne ettin?

Yanlı düdüklerle işin zor Galatasaray riyaseti ama size yanlış yapan kim varsa, kol kola olmakta da fayda aramak mı var ne ?
Çözemedim? Zor gece 2-0'la geçildi.

YORUM YAZ