MENÜ

Zamazingo ayarı!

Abone Ol Google News

Kasımpaşa’nın mevcut durumunu ‘zamazingo ayarlarını, aşırı kurcalama sorunu’ diye, ifade edebilirim! Devre arasında kadrodan 8 futbolcu ihraç edip 11 futbolcu ithal eden Kasımpaşa; Fuat Çapa ile düzineyi tamamladı. Tunus, Kongo, Çek, Belçika ve Avusturya’dan gelenler; Portekiz, Senegal ve Türk arkadaşları arasına karıştı. Henüz 2020 Ocak ayında bir araya getirdiğin bu adamlara, bırak futbol taktik ve birliğini; bir arada damak tadı, yemek terbiyesi, masa adabını bile öğretemezsin bu kadar kısa zamanda! Çapa’nın sağlam zemine çapa atması, kolay gözükmüyor. Galatasaray böylesi kritik dönemde, ancak bu kadar kebap bir rakip bulabilirdi ve buldu! 7-20- 41’de Meriah (k.k.) ve Adem Büyük ile 3 gol kazanıldı. Mariano etkinliği, Emre Akbaba şıklığı ve Adem Büyük büyüklüğü iz bıraktı. Bıraktı da Galatasaray yine beklediğimiz tempo ve futbolu yansıtamadı. Florya zamazingo ayarlarında da var mı acaba bir sıkıntı?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kasımpaşa toplama değil, sağlığı ve takım olgusu yerli yerinde bir kadroyla, Galatasaray karşısında olsa acaba ne olurdu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Adem Büyük. Attığı golde dar alanda attığı o nefis çalım, gençliğimi hatırlattı. Kısa mesafede sergilenen, böylesi sanatkâr hüneri tatbikine bayılır ama başaramaz topu ağlatırdım.

Maçın olayı

Kalkavan’ın VAR muhabbetlerini çam sakızı gibi uzatmayıp kısa kesmesi; sadece maçın değil, bu sezonun da olayıdır. Kutluyorum.

Kısa mesaj

Hakemler, başkanlar, sürtüşmeler, Fenerbahçe, Trabzonspor falan-filan ve sert demeçler derken; talih kuşu yine Galatasaray’a gülecek! Konsantrasyon yani.

YORUM YAZ