MENÜ

Yazıklar olsun!

Abone Ol Google News

Prof. Lale Orta’ya sormak isterim; VAR sadece Galatasaray aleyhindeki pozisyonları tespit için mi var? Serdar’ın yükseklerdeki ayağı ile Zaniolo’nun yükselen ayağı arasında ne fark var? Mertens’in ki el ise Ömer Ali’nin ki ne? İcardi ile hava topu mücadelesine giren Başakşehir futbolcusunun, koluna çarpan ne? Canının istediği zaman televizyona çıkarak, ‘Galatasaray ‘a yazık olmuş, Sağlam ve Yankaya yan yapmış, bişeylere dalmış, batmış!’ diye konuşmanın Galatasaray’a faydası ne? Elendi gitti işte.

Haberin Devamı

Bu kadar açık verince...

Okan hocam önde Zaniolo, arkasında Boey olunca olmuyor! İkisi birden önde gol kovalarken, Galatasaray çatır çatır gol yiyor. Başakşehir aynı kanattan geldi ve gecenin üçüzü golleri atıp, turu atladı ve gitti! Orta saha muazzam açık verince, defansın da ‘buyurun’ dediği gecede; Başakşehir adeta evinde yaşadığı facianın acısını çıkardı, 7 yediği gecenin, Sağlam ve Yankaya katkısıyla çapraz ateşle intikamını aldı!

Başakşehir’in, ev sahibi defoları ve düdük katkısı nedenli; başak taneleri gibi pozisyon hakimiyeti ve bereketi yaşadığını da kabul etmek gerek. Transfer hayallerine dalan Boey, yarı alanda dolaşma tutkusuna kapılıp, Zaniolo’da zangır zangır sallanınca Kaan ne yapsın? Hele hele Muslera! Zaman zaman stoper gibi oynamak zorunda kaldı ama kaptan ne yazık ki gemisini kurtaramadı. Meydan konuk ekibe kaldı! Gelmiş geçmiş olsun!

Haberin Devamı
YORUM YAZ