MENÜ

Veni vidi vici...

Abone Ol Google News

Hatay’da ateşten nasıl kurtulduğunun farkında olan Fenerbahçe, derbiyi orta sahaya kilitlemeyi tercih etti. Bulut, bir kamyon dolusu stoper transferinin, çözüm olmadığının farkına varmış! Şaft balans tutmazsa; istavroz bilyaları dağılır, aks ve şanzıman aksamı da, perişan olur. Onca ekstra savunmacıyla dahi, güvenlik duvarının ne denli kırılgan olduğuna şahit olan Kanarya; dikkatli olmayı seçip, içe dönüş trendini ve azami savunma dikkatini tercih ermişti. Kazaya kurban gitmemek için ‘Cocooning’ sistemi koza yaşamı tercihi yani. Acaba bir duran toptan da gol gelir mi beklentisi ! Ama tutmadı hiçbir beklenti... Onca masrafa değdi mi ?

Haberin Devamı

Hareketli ve riskli futbol modelinden vazgeçip, daim dikkat, güven, sert savunma modunda durağanlıkla fırsat kovalama modeli nereye kadar geçerli? 54’te Mostafa Mohamed, bu düşüncenin ‘fani’ olduğunu ilan etti; Fenerbahçe 0-1 Galatasaray. Fatih Terim ve Aslanları’nın; efsane George Hagi’nin doğum günü hediyesini, Kadıköy’den göndereceğini iddia etmiştim. Gönderdiler. ‘Veni vidi vici’ dedi Fatih Terim.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bay Ali Koç; hovardaca yaptığın onca harcamaya değdi mi?

Maçın starı

Mostafa Mohamed golü, Emre Kılınç asistiyle taçlandı...

Maçın olayı

Arda’nın mutluluktan akan gözyaşları ve Galatasaraylı Aslanlar’ın helal alın terleriyle, ezeli rakibin stadyumundan gelen harikulade galibiyetin eşsiz tadı...

Kısa mesaj

Aziz ve kadim dost Yalçın Çetin kardeşim; sağlık ayarların iyi di mi?

YORUM YAZ