MENÜ

Vefa'lı Abdullah...

Abone Ol Google News

Abdullah Avcı Karagümrük’te alt yapıdan itibaren yetişmiş, Kırmızı Siyahlı formayı giydiği gibi; Rizespor, Kahramanmaraşspor, İstanbulspor ve Vefa’nın tekrar profesyonel lige dönüp 3. Ligde oynamasına katkı yapmış vefalı futbolcu . Nereden biliyorum ? Spor’a hizmet sevdalısı Bahri Savaş ‘ın ; Vefa kulüp başkanı olduğu dönemde, Kırklareli’de oynanan final müsabakasını izlemiştim de, oradan biliyorum.

Haberin Devamı

Seneler öylesi çabuk geçiyor ki anılar içinde kimi mutlu, kimi hüzünlü onlarca yaşanmışlığın izleri var şimdi bellekte! Kişisel egosu esirleri, kibirlileri, ‘her şey zirvede gidecek’ zannedenleri, hainleri, vefasızları, günahkarları, hırslarına esir olup feleğini şaşıranları, alanları, satanları, dedikoducuları, yalancıları ile tanımadığım, görmediğim, zavallılıklarına şahit olmadığım model kalmadı bu alemde!

E tabii adam gibi adam modeller, düzgün hümanlar ve vefalı kardeşlerimiz de oldu. İşte bu güzel insanlardan biri de Abdullah Avcı olmalı. Söz konusu ne diye Avcı ? Çünkü bu çocuğun hakkı, doğru anlamda yansıtılmadı. Tıpkı Hamza Hamzaoğlu’na reva görülen gibi yani ! Daha konu edilmesi gerek isimler de var ve zaman zaman paylaşacağız. Hani derler ya ‘ önce beyaz kirlendi! ’ Önceliği bembeyaz kalanlara vermek, daha sonra muhtelif renklere girenleri paylaşmayı düşünüyorum! İyi insanları açık ve net belirlemek gerek. Namuslu insanlara doğru yerde, doğru tespitlerde bulunmak yakışır nokta.

Haberin Devamı

Son zamanlarda Abdullah Avcı’yı yaralama peşinde koşan; bedhahlar gayretlerine şahit oluyorum. Futbol’u ‘TOP’ tan ibaret zanneden ve toptan yorumlayan yapı hep oldu, olacak da! Günlük hava durum raporu standartında ‘hortumsal’ değerlendirmeler, bir tarafı sözde yüceltirken aslında batırıyor, bilmem farkında mısınız?

Vefalı Abdullah Avcı’nın yanında çalıştırdığı 3 yardımcısından; Okan Buruk Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Ligi şampiyonluk apoletini yaktı. Erol Bulut; zirveye oynuyor. Tayfun Korkut maşallah Türkiye’ye sığmıyor.

Adam olan, sağlam delikanlı olan; önce yanında çalıştığı, feyz aldığı ustasından bahsedecek, şükran duygularını yansıtacak. Sunulmuş erdem ve içtenliklik dersinden, medya alması gereken dersi alıp, paylaşacak! Ve kamuoyuna soracak ‘ başka kim, kimi yetiştirmişti?´ ‘Rabbena hep bana yalakalığı’ olmuyor yani! Vefalı olmak şart değil mi?

YORUM YAZ