MENÜ

Umutlara veda...

Abone Ol Google News

Onyekuru henüz 2’de, topu semaya değil de, kaleye atmış olsa, Muslera ve Serdar uyanık kalsa çok şey değişik olabilirdi Galatasaray adına. Sonra Muslera yüzde 100 golü çıkardı ve aynı dakikada Rodrigues yüzde 100 olası golü atamadı! Schalke 4. dakikada, golü yoktan çıkarıp, Butgstaller’le 1-0’ı yakalamıştı. Galatasaray istekli, arzulu ve gol becerisi hamili elemanı olmamasına rağmen; kazanma adına şehvetliydi! Yani Yeşilçam avangardı ve Aydemir Aktaş abimiz tarzı! Diğer yanda Alman bestekar Beethoven 5. senfonisi tadı, 2’de bırakılanı! Futbolun olmazsa olmazı estetik dokunuş, topa romantik yaklaşım tarzı ustası ve hamili Almanlardı! Beethoven’in Fidelio opera klasiği tadında sundular oyunu. Uth’un 5 savunmacımız çaresiz bakışları arasında attığı ikinci gol geceyi noktaladı. Arena Aufs Schalke’de iki kez biri özel, diğeri şampiyonalar ligi galibiyetine şahit olduğum Galatasaray, dün gece üçleyemedi! Sebebi mi? Her sezon zayıflayan kadro! Cüzdanı şişen bir kısım menajer ve profesyonel yöneticilerle, ortakları belki! 2-0 Scahalke ve bitti senfoni!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Selçuk İnan sadece maaşını almayı bekliyor, ayan beyan belli de... Çok merak ediyorum Fatih Terim bu içi geçmiş emekliden, acaba ne bekliyor?

Maçın starı

Çok hatalı yedi, ama çok fazlasını da kurtardı Muslera. Ve Rodrigues artık yeni figürler bulmalı!

Maçın olayı

Galatasaray forması hamillerinin, kıllarının dahi zerre kıpırdamadığı aleni. Yazıktır!

Kısa mesaj

Forma teslim edilen güvenilen üste para ve forma verilen futbolcuların, emanete hıyanet hakları olamaz. Elbette Galatasaray sevdalılarının umutlarını yerle bir etmeye de olamaz... Ayıp!

YORUM YAZ