MENÜ

Türk tezyinat sanatları

Abone Ol Google News

Hunlar, Göktürkler, Uygurlar, Gazneli, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet tarihimiz, Türk tezyinat sanatları örnekleriyle dolu. Seçkin örneklerimizi sıva, taş, mermer, ahşap, deri, bez üzerinde miras bıraktık. Sanat ürünlerimize, çim üzerinde futbol tezyinat süslemelerimizi de, katabileceğimizi gözlemledim dün gece. İyisiyle, kötüsüyle !

Haberin Devamı

Litvanya 2004’te canımızı yakmıştı. Konukta o anının moral değerleri, bizde de, elim acının tedirginliği olacaktı ve fena hatırladık! Koparamadığımız 90 dakikaya şahane başlamış, golü erken bulup KK 1-0 yapmıştık. Biraz duralamış olsak da, Çalhanoğlu asistle başladığı geceyi, 34’de golüyle süsledi 2-0 Bir dakika sonra Saval 2-1’e taşıdı misafiri. İkinci yarı Müldür çalımları ve sağ gösterip soldan gitti yerde! Penaltı Burak 3-1 yaptı. 58’de iki oda bir salon ebadındaki Uldrıkıs 3-2’yi sağladı. Letonya enteresan ekip. Hani fıkra anlatırsın, karşındaki 5 dakika sonra güler ya! Bunlara da ‘fake’ sanatlarından örnekler sunuyorsun ; idrak edemeyip çalım yemiyorlar! 79’da ‘fake’ nasıl atılır, bize yutturdular 3-3 bitti sonra...

Haberin Devamı

Alpay söyler ya ‘Eylül’de gel’ diye; biz de Eylül’de yine sürdüreceğiz evvel Allah 3 puanlık yepyeni mutlulukları.. Yaşanan süreç mükemmeldi, daha da mükemmeli olacak, Ay Yıldızlı yiğitlerimize güveniniz yeter.

Gecenin sorusu:

Beraberliği ummuyorduk elbette. Peki böylesi bir süreçte yaşanan 90 dakikalık etapları, acaba kaç puanla tamamlamayı tahmin ediyorduk?

Maçın starı:

Kenan Karaman 23’te savunmamızda örneklediği savunma hamlesiyle, bir gol yememizi hatta belki de yenilgi ihtimalimizi önledi.

Maçın olayı:

Caner’in direkten dönen topu, beraberliğe giden şanssızlık oldu. Dans etmeyi bilenle mükemmel dans eden, bilmeyenle ayağa basıp pot kıran defomuz da, onarılmalı tabii!

Kısa mesaj:

Hiç kimse öküz altında buzağı arama ucuzluğuna girişmesin. Böylesi tempo, güç ve beceri isteyen bir futbol serüveninde; yorgunluğa karşın mükemmel performans örnekledi sporcularımız.

YORUM YAZ