MENÜ

Tavla turnuvası!

Abone Ol Google News

Eğer tribünler boş ise, sahada kim olursa olsun; futbolun tadı tuzu olmuyor! Evet insanlık adına, bir büyük musibet var gündemde. E o zaman sen de, ligi ertele! Terim ve Yalçın tavla oyunundaki gibi kapıları kaptırmama adına, her önlemi almış. Zar ustalığı; Galatasaray tarafında gibi gözükse de, Beşiktaş masayı bilek gücüyle salladı ve ev sahibinin zar tutma üstünlüğünü yok etti! Donk iki kafa attı, gele geldi olmadı! Karius masayı Donk ile birlikte devirdi, şansı var pozisyon geçmişti. Burak düşeş attı, hakem zar tuttuğunu saptadı! Muhterem dinleyenlerim; tavla turnuvasında dahi mutlaka motivasyon sağlayan bir topluluğa ihtiyaç duyulup, sessizlik çekilmiyor. Hele hele futbolda tribünler boşsa, sahada ne olsa tuhaf geliyor. Tat yok, tuz yok, hakem hatası bile yok. Karius alışılmış defolarını örneklese de, geceyi yediği golle süsleyemedi! Ve 55’te Muslera yine kurtardı! 78’de Feghouli vuruşuna Vida değse, iş tamamdı olmadı. Bu beraberlik, kime yaradı?

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

TFF böylesi kritik dönemde, bu müsabakalar ertelense olmaz mıydı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Ulan tek hücreli musibet Korona, canımıza yettin ha!

Maçın olayı

Tribünler sessiz ve boş ise o hüzünle tempo, çabukluk, hırs, motivasyon yok. Futbolun tadı tuzu da, zerre yok. Tabii eşsiz temaşa renkleri ve keyfi de.

Kısa mesaj

Renklerimiz, hayata bakış açımız farklı olabilir ama güneş, ay, hava ve sema hepimizin. Panikten uzak olup, birlik ve beraberlik içinde huzurlu olma zamanıdır. Sağlıklı ve mutlu olmalarından sorumlu olduğumuz gelecek nesillerimiz adına.

YORUM YAZ