MENÜ

Tanımıyla müsemma...

Abone Ol Google News

Nasıl diyor teşkilat ve ne yazıyor ‘futbol kitap?’ Hazırlık dönemi ! Yani bu safhada yapılan her icraat hazırlık adına ve elbette tanımıyla müsemma... O halde hazırlık müsabakaları sonuçlarına zerre takılmadan, kamp dönemi ışıldayanlarına bakacağız.

Haberin Devamı

Avusturya Alplerinden ülkemize yansıyan en önemli parıltı, henüz 17 yaşındaki piliç Erencan oldu kanaatimce. Futbol fukaralığımıza yeni bir bonus ha geldi, ha geliyor. Saha duruşu, mücadelesi, mükemmel fiziği ve yetenekleri elbette eşsiz. Galatasaray kültürü ve eğitimi sadece Erencan’ı değil, Ali Yavuz Kol, Mustafa Kapı, Metehan ve Babacan gibi daha nicelerini harman edecek evvel Allah futbol mutluluklarımıza.

Kapı var, kol var, çilingir var, anahtar var ! Yani görünen o ki, gelecekle ilgili umut var.

Yarka durumu ne alemde acaba ? Önümüzdeki sezon Galatasaray ‘gezen tavuk’ üretim değerleri, her rakip için ciddi sıkıntı nedeni olacaktır net ! Kadroda Adem’in her dakika daha da büyüdüğünü gözlemledim. Hele hele babacanca eda ile Babacan’a asisti ve pilicin çoook horoza taş çıkartacak gol vuruşu nefaseti, harikulade değil de neydi ? Ardından neredeyse Avrupa Köprüsü mükemmelliğinde uzanan vuruşu ve topun filelerle buluşuşu, Tirollerde şuşi nefasetindeydi.

Haberin Devamı

Ömer Bayram tenhalarda bunalım içindeyken, kalabalıklarda bayram yaptı! Kendisini içeride denemek, alışılmış Terim hünerleri serisiydi. Durmaz Jimy kolay kolay durdurulamaz kesin. Ahmet onca tecrübesiyle serpme kahvaltı gibi sahaya atılan Samuel Palluk’a o şansı vermeyecek ve hemen yere serilmeyecekti.

Hazırlık dönemi Galatasaray’da olacaklar ve olmayacaklar adına mükemmel geçti nokta.

YORUM YAZ