MENÜ

Sürprize hazır olun!

Abone Ol Google News

Karagümrük müsabakası sonrası; ‘Okan Buruk’un sürprizine hazırlanın’ demiştim. Kanaatimde ısrarlıyım. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sürprizlere gebe! ‘Peki neden böylesi sabit düşünce?’ diye sorabilir, haklı da olabilirsiniz! Ama şunu da düşünemez miyiz? Okan Buruk son lig maçı esnasında oynayan, giren çıkan oyuncularıyla; öyle bir sis perdesi ördü ki! Gel de çık işin içinden. Her izleyenin kafasının karıştığı gibi, İsmail hocanın da kafası karışmış olabilir mi acaba? Neden karışmasın? Kimin ne yaptığı, ne oynadığı konusunda; ne ser, ne de sır vermeyen bir 90 dakika! Klasik Aslan kadrosunu, kendi kafasına göre kurup, muhtelif formül ve taktiklerini sunan futbol bilginlerimiz var. Geçen sezon da benzer tahminlerde bulunup; Buruk’un aziz Jesus karşısında yer ile yeksan olacağı ve Kanarya’nın Galatasaray’ı fena halde buracağını ilan etmişlerdi.

Haberin Devamı

Yine benzer eleştiriler

E oldu peki? Aziz Jesus evinde 3 yedi. Benzer tarife Aslantepe’de de tekrarlandı ve Jesus soluğu kutsal topraklarda aldı! Şimdiyse bilginlerimiz, haklı olarak ev sahibi Fenerbahçe’mizi favori gösteriyor. Dev rakip evinde. Konukta ise Ziyech’in düşük seviyesi, Demirbay’ın hımbıllığı, Zaha ve Tete’nin vurdumduymazlığı, Ndombele’nin şişmanlığı, Alper’den sol bek olmayacağı, Mertens’in etkisiz kalıp, Icardi’nin oyundan düşerek orada burada dolaştığı ve transferlerin uyum sağlayamadığından söz ediyorlar! Geçen sezon olduğu gibi yani! Kanaat, tahmin, gönüller birdi ama netice ne olmuştu? Sükut-u hayal! Fenerbahçe 0-3 Galatasaray... Sezon sonu mu? Şampiyon Galatasaray.

Haberin Devamı

Aynı senaryo olur mu?

Tahminler, tespitler, eleştiriler tutar da, bu kadar mı tutar? Şimdi yine aynı vizyonla yazan, çizen, konuşan medyatik starlarımız sahnede! Geçtiğimiz sezonun beklenmeyen sürpriz vakasından zerre ders almayıp, Buruk oyun düşüncesine şaşan ulemalar, yine aynı hava konumunda, dileklerini sunmakta! Bilumum taktik planı, güç aksiyonları, golcüleri ve stoper arızaları, medyatik amincileri alenen meydandaki Kanarya’lar ile ne yaptığı da, yapacağı da, anlaşılamayan Aslanlar! Sizce kim sürpriz yapar? Sürpriiiiiiz hazırlanınız nokta.

YORUM YAZ