MENÜ

Süper Lig zirvesine bay bay

Abone Ol Google News

Eski Yunan trajedilerinde; assolistle bir oyuncu arasında geçen şarkılı konuşma, acı dolu tiyatro; futbol kaza versiyonu izlendi Sivas sahnesinde! 80’de Muslera ile Luyindama çarpışması sonucu, boşta kalan topu Yatabare takım arkadaşı Faycal Fajr'a asist değerlerinde kazandırınca 1-0 oldu ve 90 dakika bu sonuçla son buldu.

Haberin Devamı

Futbolumuz bilimsel & istatiksel vakanüvisleri, Muslera'nın kontrolünü kaybetmesi neticesi oluşan elim vakayı tarihe; 'hangi kılıfla' kaydeder bilemem tabii! Bence Muslera ağır, Luyindama hafif hasarla atlattı. Galatasaray mı? Süper Lig'de çokça rastladığı feci savunma kazalarından birine daha uğradı!

5'te boş geçen

Aslan Rıza Çalımbay'ın 'yangında ilk kurtarılacak' felsefesi hamili olarak kurguladığı oyunda, hakimiyet yüzde 70 Galatasaray'da gözüktüğü halde, kazanan ev sahibi oldu. Bir tarafta malzemesi kısıtlı ve çok dikkatli kullanmak zorundaki Atom Karınca. Diğer yanda da Galatasaray'ın her türlü zenginlik hamili Emporatore Terim’i. Sarı Kırmızılı Avrupa Fatih'inde bir star çıkıyor, başka yıldız giriyor ama ummadık taş baş yarıyor! Zirve ile fark itina ile korunuyor! Bravo Çalımbay, 5'te boş geçen Aslan'dan 'Süper Lig zirvesine bay bay'

Haberin Devamı
YORUM YAZ