MENÜ

Siyah&Beyaz hortum!

Abone Ol Google News

Antalyaspor evindeki müsabakaya ‘Geçmiş olsun Antalyam’ pankartıyla çıktı. Ama az sonra sahada başına gelecek hortumu hiç beklemiyordu galiba ! Maalesef ev sahibi takım dakika 30’da başlayan rüzgarın, 35’le 43 arasında hortuma dönüşmesi sonrasında, büyük hasar gördü ve adeta yer ile yeksan oldu 35-39 ve 43’te gelen gollerle. Sonra Doukara bir umut aşılasa da, neticede hasar 4-5-6’ ya kadar vardı. Grando’nun attığı gol bir işe yaramadı.

Haberin Devamı

Japon Kagawa ; oyuna girer girmez 7-8 saniye içinde golünü attı, ardından 84’te frikikten bir gol daha yapıp Antalya tribünlerinin de alkışını aldı.

Çok iyi müsabakalarına şahit olduğum Boffin, bir tuhaftı dün, diğer 10 arkadaşı da öyle. Kırkpınar pehlivanlarına taş çıkartacak beceriyle ‘tek paça kasnak’ daldı, penaltı aldı. Sektirdiği toplar haddini aştı. Kırmızı Beyazlılarda müthiş bir mutsuzluk ve konsantrasyon arızası net olarak gözüküyor. Açıkçası insan o direnen, mücadele eden ve her şartta dik gezen Antalyaspor izlemek istiyor. Bülent Korkmaz kalitesini sadece Türkiye değil, Dünya alem biliyor. Yönetimin mümkün olduğunca her sıkıntıyı giderme uğruna gerekeni yaptığını da, Antalyalı dostlar söylüyor. O zaman yaşanan bu Siyah- Beyaz hortum hasarını onarmak tamamen futbolcuların görevi olarak sırıtıyor. çünkü Antalya’yı seven herkesin içi kan ağlıyor. Sadece yenilgiden değil, sahadaki Armada’nın umarsızlığından. Bu yara derhal tedavi edilmek ve kronik hale gelmeden kurutulmak zorunda. Aksi halde tüm Antalya hiç haketmediği sancıları çekmek zorunda nokta! 2-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ