MENÜ

Sinyalizasyon arızaları !

Abone Ol Google News

Günlük yaşamımızın olmazsa olmazı sosyal mesafe kavramı, futbol ortamına da, ‘sosyal dinlenme’ olarak yansıdı! Daci’nin 39’da attığı gole kadar, oyunda ‘tık’ yok. O dakikadan, devre bitene dek; aksiyon filmi finali.

Haberin Devamı

2 fırsatı heba eden Diagne; ne yapsa dışarı atmayı beceremeyeceği pozisyonda, mecburen attı: 1-1. Az sonra Daci az farkla dışarı attı devre bitti. Bitti de aynı Daci oyun başlar başlamaz yine

attı: 2-1. Galatasaray’ın sinyalizasyon sistemlerinde ciddi problemler yaşanıyor. Farklı yazılım yüklü ve değişik kültür donanımlı beyinler; muazzam frekans sıkıntısı yaşayıp, farklı sinyaller üretince, doğru motive rakip karşısında, muhtelif kazalara şahit olunuyor. Savunmada da, hücum aksiyonlarında da ! Böylesi tür farklılıklarından, doğru malzeme çıkarmak için de; ‘Ghost tecno CNC ileri teknoloji’ şart! Diagne penaltıdan attı: 2-2. Uğur 3, Kravets 4-2 derken, Oğulcan skoru belirledi: 4-3.

Gecenin sorusu

Kuzey Makedonya'lı Daci’den haberiniz olmayabilir, muazzam scoutlarınız o tarafa bakmayabilir! Pekiii Konyaspor’a da mı, bakan yok? Skubic’i fark ettiniz mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

19 yaşındaki Kuzey Makedonyalı Daci. Hagi’yi hatırlattı değil mi ?

Maçın olayı

Galatasaray’ın, Konyaspor’dan 4 gol yiyerek, bir tarih daha yazması. Bravo!

Kısa mesaj

Falcao ve Diagne’ye milyon Euro’lar saçan Galatasaray yönetim modeli aklı, aklını başına devşirmeli! Galatasaray battı, Boupendza ve Daci modeli, asla bulunamadı.

YORUM YAZ