MENÜ

Sergen Yalçın ‘kazanırım tabii!'

Abone Ol Google News

Galatasaray‘ın 2015’ten günümüze dek süren, Beşiktaş deplasmanları hüzün serisi; acaba bitecek miydi? Muhammed’in 81’de kaçırdığı penaltı sonrası ‘bu gece de, seriye muvafık tecelli olacak sanki’ diye düşündüm. Sergen Yalçın emekli ahpabına demiyor mu zaten ‘kazanırım tabii!’.

Haberin Devamı

Bu kalibrede, olmamalı

İlk 45’te konuk, Beşiktaş ceza alanında pek gözükmese de, Cicaldau’nun şık vuruşuyla 1-0 öne geçti fakat korumayı beceremedi... Sadece 4 dakika sonra Larin‘in kale alanında rahat kafa vuruşu ve 1-1. Şimdi pozisyona bakalım; Nelsson Larin’in ön, Marcao ise arka uzağında! Muslera da dümen arızası yaşayan zeplin gibi kontrolsüz havada! Bu kalibrede bir profesyonel yapı, bu tür arızalar yapmamalı di mi? Ama yapıldı ve ceza Galatasaray‘a kesildi.

Ersin, mühürledi

Necip Uysal 64’te kafasıyla aşırttı, gecenin skoreri Larin attığı golle ‘eeeey Sarı-Kırmızılı Aslanlar, siz bu gece de buradan, boynu bükük ayrılacaksınız’ dedi. Kaleci Ersin de kurtardığı penaltıyla 3 puanı mühürledi. Beşiktaş kazandı çünkü Sergen Yalçın, rakibini ve hocasını ciddiye alıp hafta boyunca sıkı çalıştı. E Sergen bu, çalışırsa kazanır tabii... Tebrikler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ