MENÜ

Senaryo yazılmış!

Abone Ol Google News

Sumudica savunma anlayışında; 5’i bir yerde zenginliği peşinde de sahada görülen 5’i beş yerde! Geçtiğimiz hafta Rize’de ‘beyinsiz’ kurgu demiştim. Gaziantep karşısında dün gece beyin vardı ama bu sefer de ‘kafa’ yoktu! Belhanda takibe aldığı Djilobodji’yi kafadan bıraktı ve 3 numara mıh gibi çaktı.

Haberin Devamı

Akıl oyunları zeka, klas ve beceri zenginliği, 5’i bir yerde düzenini allak bullak etti. Gaziantep ceza alanında dolaşan ev sahibi, birbirinden nefis 2 golle bozulan moralleri demoralize oldu. Ama hiç kimse, hakem Ulusoy’un devreye gireceğini düşünemedi! Feghouli de tabii. Ahmet ve Saracchi senkromeç arızası hamili! Manuel vites geçiş sorunu yaşıyor, yaşatıyorlar. E bunun da bedeli olacak tabii. Ahmet kırmızıdan gitti, Saracchi debriyaj plakasını bitirdi! Falcao sedyeyle gitti ve Kenan, Okan’a perde olup, bir de gol yedirdi 3-2 Ey hakemler 2 haftadır yaptıklarınız yetti. Harbi yetti, düdük marifetiyle 3-3 bitti!

Gecenin sorusu

Galatasaray son iki müsabakasında sahne alan düdüklerin, hakkaniyetli davrandığından emin misiniz ?

Haberin Devamı

Maçın starı

Okan... Helal olsun genç Aslan’a...

Maçın olayı

Oğuz’un Durmaz’a yaptığı faulü VAR incelemesiyle görebilmek, gerçekten olaydır Ulusoy... Bay Alper Ulusoy, çok didindin ve başardın!

Kısa mesaj

Senaryosu yazılmış bir oyun oynanıyor nokta!

YORUM YAZ