MENÜ

'Sayın Başkan anlaşıldı tamam ! ‘

Abone Ol Google News

Galatasaraylı sporcular Cengiz feryadına; ‘anlaşıldı tamam!’ cevabını verip, mükemmel mücadele etti. Göztepe müsabakası neticesi önemliydi, önemliydi de sahadaki duruş, e tabii mesajı anlayış çok daha önemliydi! 11 yiğit Aslan’lara yakışır savaştı . Başkan Cengiz ; böylesi mücadele gerekliliği şartını, talep etmemiş miydi zaten?

Haberin Devamı

Göztepe’li Diabete futbolun neden bu kadar çok sevildiğini belgeleyen şaheser bir gol attı dakika 9: 1-0. Bu gol Başkan’ları mesajını, doğru anlamda algılayan gençlerin; onur sınavı startı oldu . Mesaj alınmış şahane mücadele başlamıştır. Şimdi trans halinde uykuda gezen; kaçak et kesim üstatları yok! Yenilgiye isyan eden sporcular, kutsal formalarını hakkaniyetle temsil edenler var! Kerem Aktürk soyadı ile müsemma muhteşem gencimiz 19-39-64’te birbirinden güzel 3 gol attı. Golcü vuruşu, Aslan duruşu hamili örnek Galatasaraylı. Bu tarif sahadaki her Galatasaraylı futbolcunun hakkı. Kırılma gecesini Aslanlar 3 golle aştı, İrfan Can olmasa, fark çok daha artardı !

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fatih Terim; 50 senedir Galatasaray’da olduğunu ifade ettin. Kim inkar etti ve hakkını vermedi hocam? Doğal olarak profesyonel çerçevede 50 senedir masanın, hep alan tarafında bulundun. Veren tarafı, alıştığın tarafta durmaya benzer mi acaba?

Maçın starı

Kerem Aktürkoğlu ve Galatasaray'ın Galatasaray gibi oynaması mesajını veren Mustafa Cengiz

Maçın olayı

Galatasaray’ın şans verilen her genci o kutsal formanın hakkını verir. Taylan, Kerem, Halil ve Emre yine ispat ettiler işte.

Kısa mesaj

Anlayana nokta nokta !

YORUM YAZ