MENÜ

Rüyalar gerçek olsa!

Abone Ol Google News

Etraflıca bilgi sahibi olmadığımız konuda, kendi bildiğimizi dikte etmeye meraklıyız. Bilgi hamili olmadan; fikir sahibi, kanaat önderi olma hali yani! Evinde Adana Demir yenilgisi yaşayan Giresunspor hakkında, hangimiz kolay lokma olacağı kanaatiyle ASY NEF‘e gelmedi? Oysa Hakan Keleş’in 3 senedir mütevazi kadrosuyla, mükemmel işler ürettiğini düşünmeli, Galatasaray’la ligde 4 kez karşılaşıp; iki defa yendiğini de hatırlamalıydık! 0-0 berabere gelinen 60. dakikadan itibaren galiba hatırladık!

Haberin Devamı

İlk yarıda Oliveira’nın üst direkten dönen serbest vuruşu ve Kerem’in şutunu Onurcan’ın şahane kurtarışı aklımda kalandı. Başka? Karmaşa! Yunus ve Kerem kenar yerine; rakip ceza alanı içinde, kenarında, orasında, burasında konuşlandı. Oralarda Seferovic, Emre zaten vardı. E bir de Alper, Perez, Sergen, Hayrullah kalıplı savunma hattı. Aralarda Oliveira, Midtsjö, Boey, Aanholt, Mejia, Traore salınınca Yeşil-Beyazlı alanda bırak gol atmayı, nefes alacak yer bile kalmadı. 66’da Seferovic hasbel kader golü kokladı, olmadı. Gomis ise boştaydı!

Haberin Devamı

77’de Abdülkerim’in fahiş hatasını Borja affetmedi, Giresunspor’u 1-0 öne geçirdi. Onurcan 81’de Seferovic kafa vuruşunda ‘gecenin yıldızı benim’ dedi. Mertens vuruşları, dalışları netice vermedi. 90+8'inci dakika tamcehennemazabıydı ama Çotanaklar değil Galatasaraylılar için hüsran vaktidir yine: 0-1 Açık ve net; Abrakadabra değil, çalışmak, fizik güç ve konsantrasyon kurtarır Aslan’ı…

YORUM YAZ