MENÜ

Rusya'dan hüzünlerle!

Abone Ol Google News

Ay Yıldızlı ekibimiz; ikinci yarı oynadığı futbol ile sevinçlerle dönebileceği Rusya’dan, hüzünlerle döndü! Beraberlik kötü skor mu peki ? Kesinlikle iyi. İyi de, rakip sahada oynuyor ve galibiyete uzanıp, kıl payı kaçırıyorsun! Hüzün vesilesi kaçan galibiyettir kesinlikle. Shunın gecenin yıldızı oldu Rusya adına.

Haberin Devamı

İlk yarı önde tutamadığımız topun bedelini, golle neticelenen 28. dakikada ödedik. Mahmut’un kademesinde mutlaka biri olmalı, Mert ise daha dikkatli durmalıydı diye düşünüyorum. Ruslar doğru futbol kültürü yüksek bir ekip. İlk 45 dakikada bu değeri örneklediler de.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Milli Takım sahne aldı ve rakibi hem teknik hem de fizik açıdan adeta pestil ettiler. Bu doğru mücadelenin neticesi Türkiye adına galibiyet olmalıydı. Maalesef olmadı.

Sahaya her hattıyla hakim olan Ay Yıldızlı Armada’mızın gelecek adına büyük umut verdiğini söylemeliyim. Bu çocuklar ve kulübedeki teknik akılda çok iş var çok. Güveniniz...

Günün sorusu

Şenol Güneş ilk yarıda alenen sırıtan zaafları, acaba daha önce Cengiz’i oyuna dahil ederek toparlayamaz mıydı ?

Haberin Devamı

Maçındaki starı

Russian Shunın... Deplasmanda oynanan bir müsabakada rakip takım kalecisinin star olması ne denli büyük mutluluktur di mi ?

Maçındaki olayı

Direklerden dönen toplar rakip değil bizim kalemizde olsa, filelerle buluşurdu! Şansımıza buluşmadı. Kadere bak. Kadere!

Kısa mesaj

Milli futbol takımımız iyi yolda. Zaferler yakında.

YORUM YAZ