MENÜ

'Re re re... Ra ra ra ...'

Abone Ol Google News

Henüz ilk maçta ; ‘Gassaray Gassaray cim bom bom...’ diye coşulmaz mı 3-1’lik skorla? Terim transfer aktivistleri (!) gazına gelmeyip, sahaya başarılı bir ekip sürmüş. Arda bu kadronun olmazsa olmazı. Çünkü Belhanda, Feghouli ve tüm arkadaşlarının motivasyon gazı. Omar uzun süredir takımdaydı sanki. Emre Kılınç ve Taylan mükemmel oynadı. Fatih golde iki kaşı ortasından vurulmasına rağmen, ilk yarıda skorun net olmasını serinkanlılığı ile sağladı. Belhanda, Feghouli klasını, Saracchi geçen sezondan iyi olacağını kanıtladı. Falcao gol adamı. 24 Temmuz da 12 Ağustos günü net bir takım görmeliyim ‘ diyen ama umduğu transferleri göremeyen Terim; 12 Eylül’de gelecek adına güven duyulası bir Galatasaray gösterdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray orta sahasından şikayetçi olanlar, yine akut olumsuzluk ısrarlarında inat edecek mi ?

Maçın starı

Aşık olduğu formasına kavuşan Arda ; sadece futbol değil, tecrübesi ve farklı değerleriyle de takım performansına büyük katkı yapacağı mesajını verdi. Hayırlısı.

Maçın olayı

Haberin Devamı

Sakaryalı Emre ilk maçında ilk golünü attı ve her renkten hemşerilerini sevindirdi... Allah yolunu açık, başarılarını daim etsin.

Kısa mesaj

Bahattin Şimşek’i kutluyorum. Oyunun ve futbol temaşa güzelliğinin önüne geçecek egoistliklere, asla girişmedi. Bravo.

YORUM YAZ