MENÜ

Popcorn patladı!

Abone Ol Google News

Yine karlı ve ayaz hava. Galatasaray 4X4 SUV standartı donanımla sahada. Luyindama ve Etebo paletli panzer gibi. İlk 45’te müthiş tempo üretti ev sahibi.

Haberin Devamı

Bir düzine şut girişimi ve Mohamed'in kafadan asisti, Kerem’le gol ; 1-0 devre bitti. Fuat Çapa, Balkan fizik kalite hamili futbolcularıyla; ikinci yarıya hava şartları ve zemine yüzde 100 uyumlu uzun toplarla başladı. 47’de Linnes tehlikeyi önledi. Önledi de Muslera 51’de boşa çıktı ama Thelin dolu attı: 1-1. 2 taraf sadece birbiriyle değil, ağır zemin ve kar mevsimi amansız şartlarıyla da aslanlar gibi mücadele etti. Terim 3 sporcu değiştirdi. 82’de Belhanda‘yı kattı. 87’de Onyekuru yerde kaldı penaltı. Popcorn bi patladı, 2-1 bitti.

Gecenin sorusu

Erkan Özdamar’ın hakem kulvarında, mükemmel ve doğru damar olduğunu hissettiniz mi?

Maçın starı

İlk yarı 8 şutu kurtaran Ertuğrul, son dakikada talihsizlik yaşamış olsa da, stardır... Linnes ise NorthStar’dır ahlakı, sportmenliği ve hümanist değerleriyle.

Maçın olayı

Bunca zaman eşsiz müdahalelerini, hayranlıkla alkışladığımız Muslera’nın kontrolsüz kalıp boşa çıkması. Nazar yani!

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Kazanmaya dönük mantalite hamili iki kulüpten Kasımpaşa’nın direnci ; diğerininse gümrükten geçiş işlemleri ile engebesiz vize şartları, dikkatimi çekti de!

YORUM YAZ