Arama

Popüler aramalar

'Pert' olurdu!

Belli! Dün gecenin mönüsü ‘çok forvetle çok gol bulunur mu acaba?’ merakı ürünüydü. Elmander ve Baros’un iştahlı, araştırıcı kimliklerine, iki kanat Riera ve Kazım beklenen uyumu sağlayamayınca, ‘çok forvet-çok gol’ hesabı da tutmadı. Aslına bakarsanız Galatasaray’ın beklenen düzeyde pas trafiği de yok. Koskoca 90 dakikada doğru üretim az ve bölük pörçük örnekleniyor. Yani böylesi düşük tempo, Galatasaray markasına yakışmıyor.

Haberin Devamı

Elmander gerçekten özverili bir futbolcu. Engin’in attığı avantür tadındaki, çeşit çeşit aksiyonlarla bezeli Galatasaray golünde büyük katkısı var Dermander’in. Sivasspor hücuma çıktığını zannederken, topu kazanan ve Balta’ya asist olanağı hazırlayan isim oldu İsveç’li. Engin’le 1-0. Takım organizasyonu değil, futbolcu aksiyonu! Baros gol kadar penaltı da aradı. Birinci ve ikinci davet teşebbüsleri tutmadı ama sonunda Borjan harbi dalınca haklıydı, çaldı Yıldırım penaltıyı. Çek tavana çaktı 2-0.

Rahatlık yaramaz ya bazılarına, galiba Galatasaray’a da. Çalımbay oyuncu değişiklikleriyle renk, Erman’da durumu 2-1’e getirdi. Ardından önce Engin, sonra Elmander kırmızı kart marifetiyle gitti. Sivasspor golü gelip, iki futbolcu da gidince Galatasaray’a gerilim geldi tabii.

Haberin Devamı

Bülent Yıldırım birçok hakem’in ‘pert’ olabileceği ciddi kazalardan hemen hemen sıfır hasarla tertemiz sıyrılmayı becerdi. Ne kararlarına, ne de kartlarına söylenebilecek tek kelime dahi yoktur. Kutlamak lazım Yıldırım’ı.

Galatasaray zor gecede, ciddi bir rakipten 3 puan kazanarak, yolda kalmayı becermiş, ama gönüllerdeki Cim Bom futbolunu becerememiştir!

Yazarın Diğer Yazıları
Tümü