MENÜ

Parola ‘konsantrasyon1905'

Abone Ol Google News

Alanyaspor mükemmel hazırlanmış 1905'i elemek üzere. İlk yarı kendinden emin, hem de ziyadesiyle emin Galatasaray'a nefes aldırmayıp, bol tehlike yaşattıkları gibi 31 ve 41 ’de de işi bitirdiler! Devrede Terim 3 adamını değiştirdi ama 2 golden ötesine yetmedi. Konuk zaten 48 ’de gollerini 3’leyip turu erkenden garantilemişti. Alan daraltıp şahane tempo yaptıkları gibi, yüksek motivasyonları neticesi Aslan'ı çaresiz bıraktılar. Bravo.

Haberin Devamı

Bravo TFF

Sana da Bravo TFF! Acaba bay Nihat mı; ‘konsantrasyon1905 acil bitirilmeli’ dedi. Öyle ya! Arda’ya ve dolayısıyla Galatasaray ’a kesilen ceza örneği modeli, Dünya futbol aleminde görülmüş, yaşanmış bir vaka mı arkadaş? Böyle bir garabete imza atıp; adını kayıtlara geçiren zatı muhteremleri; Mektep-i Sultani camiası ve taraftar asla unutmaz! Fırsattan istifade Galatasaray futbolcularına bir de; ahlaka mugayır şekilde duşa girdikleri için toplu halde ceza kesseydiniz bari. TFF ve kurulları jet hızıyla Arda ’ya ceza yazdı ve uyguladı. Bunca zamandır uygulanan VAR sistemi dahi, bu çabukluk ve acele karşısında, yaya ritmindeydi!

Haberin Devamı

Bu tür provakasyon ve acele Galatasaray ’ın evdeki tur hesabını ve konsantrasyonunu; yerle bir etmiştir. Dün gece ve TFF projesi, Terim ve aslanlarının lig şampiyonluk tutkusu ve zaferi azmi adına, sadece bir reklam arası olarak kabul edilecektir, nokta.

YORUM YAZ