MENÜ

Olmadı mı, olmuyor!

Abone Ol Google News

Benfica dün gece, daha klas beceriliydi ev sahibinden. Bu gerçeği inkar, futbol realitesini inkar olur! E bir de, ölü suratlı İspanyol düdük, tuz biber ekti bunalımlı Aslan hal ve gidişi üzerine. Manzano penaltısı, ‘penaltı’ gibi değil; emperyalist bir profilin outlet kriterlerinde defolu resmiydi sanki. Hele hele Gedson! Sarı kart gördüğü pozisyonda isyan ediyor, utanmasa Ndiaye’nin bir organını alıp eve ganimet diye götürecek yani. Hakem; 83 Gedson ve arkadaşlarının bilumum kalkışmalarına, hep manasızca baktı.

Haberin Devamı

Nagatomo göbek saplaması kırık Made in Japan age 44 kamyonet gibi başladı ve öyle gitti. Ama hayrettir fatura Pasifik istikametine değil, fiyortlara kesildi! Linnes gitti. Diagne durdu! Başka duranlar da vardı tabii. Luyindama golü, tribünlerden yükselen yersiz seslere bir (!) işareti, Galatasaray’ın yediği 2. gol de, Portekizliler’in ‘futbola doğru istikametten bakın’ sinyali değil de neydi? Futbolumuzun fena halde sırıtan beka sorunu için, mutlaka kendimize gelmeli; içsel çekişmelerimizi daha doğru kriterlerle emar kontrolüne sevk etmeliyiz.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Faruk Süren milyon dolarlar saçtığı Mecidiyeköy ASY projesi sonrası yeni stada gelirken acaba ‘ben ne yaptım?’ Diye zerre pişmanlık yaşadı mı? Dün gece trafiği aşmaya çabalarken, hep bu sorunun cevabını aradım!

Maçın starı

Daim başarılarını paylaştığımız Nagatomo, dün gece tam bir yıldız kayması olayı yaşamış ve yaşatmıştır.

Maçın olayı

Her hoşa gitmeyen top kullanımında, tribünlerden yükselen homurtulu nidalar, Galatasaray taraftarları erdemli ve özgün karakter yapısına uymaz. Nokta!

Kısa mesaj

Türk futbolu gerçekleri bir kısım kadrolu TV yorumcularınca, merdiven altı statüsünde eleştirildikçe, gerçek tespitleri yakalamak mümkün olamaz. Olmaz!

YORUM YAZ