MENÜ

Nice bayramlara...

Abone Ol Google News

Sağlık, bereket, esenliklerle dolu günler dostlara. Yüce Rabbimiz nice bayram sevinçleri nasip etsin tüm canlara. Gönül penceresi Galatasaray’a bakanlar, sürpriz bayram armağanı da alabilir! Sabır ve dua ile beklemek, en doğrusu değil mi? 'Kaf' dağı ardında zannedilen şampiyonluk kupası ihtimali, ‘laf’ olacak gibi. Cengiz yönetimi, Terim ve ekibi becerisi sayesinde tabii.

Haberin Devamı

Futbolda her türlü olasılık olabilirmiş! İpin ucunu bırakmama azmi, bendeniz dahil bir dolu bileni (!) ters köşe etti. Daha oynanası 90 dakikalar, tabii yeterli donanım, deneyim de varsa her türlü güzellik; son düdüğe kadar beklenmeli demek ki!

Sözde Galatasaraylı bir kısım koltuk heveslisinin görmezden gelmeye gayret ettiği öylesi pozitif gelişmeler var ki. Mesela son haftada doğan Şampiyonlar Ligi olasılığı ihtimali gibi.

Terim'le imza tazelenmeli

Neleri görmezden gelir ulemalar? Bakalım beraberce; Cengiz ve yönetimi UEFA ve CAS davalarını kazanıp, fresh men vakasını önledi. Taze bir 'UEFA mani' olma vakası yani! Giden Florya geri alındığı gibi, Kemerburgaz projesine de start verildi. Riva villaları, bulvarı & kulvarı inşası da sağlıklı. Ya eriyip gaibe karışmak üzere olan ‘Buz ada?' Galatasaray Adası olarak bir daha zapt edildi! Döviz borçlarında, TL‘ye dönüldü. Finansal yapılanma gerçekleştirildi. Sponsor gelirleri pekiştirildi. Cengiz&Terim dönemi futbol kulvarında, kazanılan kupaları da bir zahmet siz sayınız!

Haberin Devamı

Düşündüğüm şudur; böylesi bayram havasında Terim’in opsiyonu devreye girmeli ve imzalar tazelenmeli. Yedi ceddinin geleceğini ve sağlığını ipotek eden Mustafa Cengiz’e de rica edilmeli ‘Galatasaray’ı bir dönem daha, lütfen yönetir misiniz Sayın Başkan’ diye. Galatasaray vefası, nezaketi, kültürü ve ezeli insani değerleri böylesini gerektirir nokta.

YORUM YAZ