MENÜ

Müzeyyen saray ve mücehhez Malatya!

Abone Ol Google News

Son haftalarda rakip müsabaka neticeleri öylesi denk geldi ki, ‘müzeyyen saray‘ demek en güzeli. Eşsiz kupalarla bezenmiş ama her yanı dalalet ve gaflet içindekilerle bezeli Galatasaray; bir avuç namuslu ve dürüst insanla mücehhez olmuş vaziyette, yine zirve peşinde. Mazlum ve mahzun bir Malatyaspor izlemeyi umanlar, karşılarında mahSun bir rakip buldular! Sağlam, dirençli ve yürekli elbette donanımlıydı konuk. İlk anda üst üste pozisyonlar, Muslera mükemmelliği ve 45’te Adem’in penaltı golü. 90 dakika boyunca 5 maçtır kazanamayan Malatyaspor’un nasıl bir istihkâmla, böylesi güçlendirildiğini ve mücehhez hale getirildiğini, düşündüm durdum. Bulamadım! Zor oldu ama 6x6= 36 değil ama 18 oldu!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Konuk futbolcuların hele hele Gökhan, Robin ve Hadebe’nin ; Ömer, Adem ve Feghouli’ye reva gördüklerini çözebilen var mı?

Maçın starı

Muslera. Eğer maçın başında klasını örneklemese, büyük kaos yaşayabilecek Galatasaray’da ‘haftanın kazazedeleri’ arasındaki yerini alır, ‘kederli saray’ statüsü kapsamına dahil olurdu!

Haberin Devamı

Maçın olayı

Dakika 57’de tereddütsüz penaltı çalan Ulusoy’un kararı VAR tarafından ofsayt gerekçesiyle YOK sayıldı. Deneyimli düdük seviyesinde kabullenilebilecek birinin, daha soğukkanlı ve dikkatli olması gerekirdi. Olmadı yani!

Kısa mesaj

Eeeeey MHK; bir 90 dakikada en az 2 defa atılması gerekenlerin, niyeti bozuk donanımlı sözde sporcuların oyun içinde kalmasının sağlandığı yerde, atayacağın düdüklere dikkat etsene!

YORUM YAZ