MENÜ

Mutiş... Mutiş!

Abone Ol Google News

Ardından da Galatasaray’ın transfer başarıları ve Cim Bomlular’a olan ezeli kıskançlığı nedeniyle ‘mutiş’e devam edip, farklı bestelere de girişmiştir ama yazamam şimdi!

Haberin Devamı

Önce Hamit, ardından Burak ve bugün (dün) de Aysal’ın Amrabat’a havi özel girişimleri, Sarı-Kırmızı severlerin tüm ümitlerini yeşertti. Cıvıl cıvıl ve mutludur aynı şampiyonluğu 2 defa kazananlar şimdi. Hele hele Hamit, Fenerbahçe’ye kaptırılmış olsaydı, Kadıköy’de kazanılan ve Fenerbahçe semalarına doğru Galatasaraylılar tarafından kaldırılan muazzam kupanın o doyumsuz tadı bile buruk bir vaziyet alacaktı, neyse almadı. Helal olsun Galatasaray Kulübü’ne ve emeği geçen tüm yöneticilerine, emekçilerine. Terim sadece şampiyonluk kupaları değil, Galatasaray’a layık en büyük değerleri de kazandırıyor. Dün bir gazetede gördüm Hamit ve Nuri Şahin yan yana milli formayla. Terim’e saygının, sevginin en güzelini yansıtan bakışlarını yakalayan fotoğraf sanatçısı arkadaşım kimse kutluyorum. O nazarlara mazhar olan İmparator Terim’i de elbette. Sadece başarı ve karizmanın değil, adam kere adam olmanın, saygınlığın ödülü olmalı o anasının ak sütü gibi hakedilmiş güzelim bakışlar. Hamit’i uzun yıllar önce İsrail’le Antalya’da oynanan bir U21 özel müsabakasında izlemiştim. Takımın o zamanki çalıştırıcısı Raşit Çetiner, Almanya’dan getirmiş Halil ve Hamit’i. İkinci yarı ikisini de oyuna aldı ve hayranlıkla izledim “Bunlar müthiş yetenek, helal olsun Raşit Hoca’ya” diye fikrimi paylaştım ve tribündeki futbolumuzun ‘kalın kafaları’ derhal fikirlerini beyan etti! “İkisi de ağır.” Evet ikisi de ağırmış! Transferlerini sağlayabilmek ancak yıllar sonra nasip oldu Trabzonspor ve Galatasaray’a!

Haberin Devamı

Aysal ve yöneticileri, Terim ve ekibi müthiş işleri azıcık rötarlı da olsa başarmış ve Galatasaray camiasının geleceğe çok daha büyük ümitlerle bakmasını sağlamışlardır. Durmak yok, yola devam Aysal, yürüyedur Terim. Tanrı sizler ve tüm Galatasaraylılar’ın yar ve yardımcısı olsun inşallah. E tabii Galatasaray’ın tüm rakiplerinin de!

YORUM YAZ