MENÜ

Müthişsin Galatasaray!

Abone Ol Google News

Galatasaray dün gece Nef ASY Arena’da Fransızları adeta ‘Le petit marsellais’ meşhur Marsilya sabunu gibi 4 köşe etti ve dörtleyip gönderdi. Muhteşem sonuç, harikulade mücadele ve Avrupa Fatih’i tekrar aslanlar gibi sahnede. Bravo... Fevkalade 90 dakika Arslanlar adına; Muslera’nın 4. dakikadaki mükemmel kurtarışıyla start aldı ve müthiş güven tabii eşsiz kazanma motivasyonu bizzat kaptan tarafından enjekte edildi. Geri kalan süreç tamamen Galatasaray üstünlüğü, kontrolü ile geçti. Goller de peşpeşe geldi. Cicaldau 12 ve 30, Feghouli 64, sonra da Babel 83’te 4’ledi. Marsilya sabunu gibi çok sertti! Sertti de Galatasaray semti Şencan hamamında eriyip zayi olan sayısız kalıp sabunun akibeti gibi, akıntıya kapılıp gitti! Fransız gazeteci Romain Canuti Arslan’ı evcilleşirdim demişti! Demişti de mösyö espri takım halinde keselenip geriye gönderildi... Sıhhatler olsun: 4-2. Eeeey Avrupa yüzümüz akı Galatasaray sana da helal olsun.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Eeeey TFF; bir kafes kanarya doldurduğun mahalde; müthiş Arslan’lar topluluğunu seyredip, ne kadar ayıplı işlere vesile olduğunu hissettin mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Arkan güvencedeyse korkma! Tabii Muslera.

Maçın olayı

Fransızlar'ın, Haçlı zihniyetiyle gerdikleri gecede, Fatih Terim, kaptan Muslera ve Galatasaraylılar'ın alkışlanası duruşu. Provokasyon hamleleri boşa çıkarıldı.

Kısa mesaj

Dün gece örneklediğin iş ciddiyeti, motivasyon, hassasiyet ve kazanma azmini her 90 dakikada örnekle lütfen’ derim.

YORUM YAZ