MENÜ

Mustafa paşa!

Abone Ol Google News

Bağbozumu sonrası, bir rehavet iklimi ve onarım gereği gözlenir Ege dolaylarında. Göztepe adeta bağbozumu havasındaydı dün gece, ev sahibi Kasımpaşa önünde. Hele hele ilk 20 dakika Paşa, konuğa su dahi vermedi. 21’de Trezeguet asisti yaptı ve Eduok ilk golünü attı: 1-0. Sonra 47’de bi daha attı 2’ledi yine Eduok, Trezeguet asistinde. Bu arada hasat yorgunu Egeliler ilk 45’te Traore ve Gassama gibi iki kenarını da kaybetmiş ve balansı külliyen bozulmuştu. Sağlıklı takıma göbek saplaması kırık kamyon benzeri haller oldu yani! Başı başka, sonu bambaşka bir yöne gidermiş gibi bir görünüm sahada. 50-56-57-61’de Beto konuştu kalesinde. Yasin’de 69’da artığı muhteşem gole kadar yalpaladı ! Be arkadaş o mesafeden de tavana çakılır mı? 2-1 şimdi. Trezequet 84’te iki asistine bir de harikulade gol ekledi ve 3-1 etti.

Haberin Devamı

Gidiş ve gelişler

Futbol ve skor keyfiyle, çok şık goller izledik. Kasımpaşa 3 müsabakanın kaybetme hüznünü, Mustafa Denizli yönetiminde bitirdi... Bu arada Kemal Özdeş bilmem ne diye gitti? Yuvarlak topun yuvarlak işleri ve teknik adamların nedeni asla çözülemeyen gidiş ve gelişleri... Başarılar diliyorum Mustafa Denizli...

Haberin Devamı

Maçın yıldızı

İki yıldız vardı dün sahada. Biri iki asisti ve şık golüyle Trezeguet, bir diğeri ise iki kez ağları sarsan Eduok.

Hakemler

Düdüklerimize sallamaya alışık olan futbol camiamız, dün gece harikulade bir 90 dakika izlememizi sağlayan Halis Özkahya ve ekibinin katkılarını görebilmiş midir sizce?

YORUM YAZ