MENÜ

Mesele neymiş?

Abone Ol Google News

Galatasaray hal ve gidişine bakıp, akıl almaz boyuttaki maddi ve manevi kayıplara tanık oldukça; 'konuşmak lazım' diye düşünmemek mümkün mü? Hal ve gidiş zerre iç açıcı değil. Üstelik mevcut rotasından; zerre kuşku duymayıp, çok rahat olduğu da ortada hocanın!

Haberin Devamı

Dikkatten kaçmamıştır. PSV Td'si Scihmdt son maç öncesi, Terim'den daha gergindi. İmparator mu? İlk maçta 5 atmış, İstanbul'da lütfen sahne alacak modundaydı. St Terim - St Johnstone müsabakası rehavetine girmişti yani çok önceden! Son iki firari şampiyonluk sonrası, yeni sezon start söylemleri de, tıpkısının aynısına, şahit olacağımızı müjdeliyor(!) Bolca bahane sunumu yani!

Galatasaray kadrosuna Cicaldau, Barış, Boey, Aanholt, Aytaç, Alpaslan, Berkan dahil edildi. Eldeki mevcutlar herkesin malumu. Terim 'ilk 35'i beğendim' dediğinde ; ' Muslera, Fatih, Çipe, Berk, Marcao, Luyindama, Öztürk, Valentine, Gökay, Kaan, Yedlin, Omar, Boey, Aanholt, Ömer, Emre, Taylan, Aytaç, Cicaldau, Akbaba, Atalay, Feghouli, Yunus, Jesse, Oğulcan, Babel, Arda, Kerem, Barış, Jimmy, Falcao, Mohammed, Diagne, Kol, Berkan 'dan oluşmuş muhteşem 35'liği kast ettiğini zannettim. Meğer yenilgiyle biten oyunun ilk 35 dakikasını söylemiş. E yine transferlere devam o zaman 90'a kadar !

Haberin Devamı

Gelelim şimdi hesaba ; PSV'nin geçtiğimiz sezon itibarıyla maaş gideri 16 milyon Euro, GS'nin ise 35 milyon Euro. PSV bu sezon bonservise 6 milyon vermiş, sattıklarından 38 milyon Euro kasasına koymuş. Galatasaray mı ? Bir lirayı dahi kasasına koyamadığı gibi, aldıkları için 9 milyon Euro verdi, üzerine de 7 yedi !

Demek ki bizdeki mesele neymiş ? Hesap kitap bilmemekmiş!

YORUM YAZ