MENÜ

Menajer kavramı!

Abone Ol Google News

Şenol Güneş’in ; yaşadığımız felaket günlerine,örnek alınası desteğini paylaştığım gün Beşiktaş camiası ve kulübüne reva görülen çirkin davranışın haberi, gazeteniz Fanatik aracılığı ile kamuoyuna yansıdı! Başrollerde Dorukhan Toköz ve menajeri Necdet Ergezen var. Eskişehir alt yapı ve tele vole yetiştirmesi ikili, Kara kartallara racon kesmiş. Harbi ayıp etmiş!

Haberin Devamı

Menajerlik kavramı futbolcular vasıtasıyla kulüplerin, her fırsatta maddi manevi soyulup kasalarının tarumar edilmesi anlamına gelmez ! Bu sıfat ‘ne kopardık kârdır, bizden sonrası tufandır’ zihniyetiyle ocaklar söndürülsün diye, spor dünyasına girmedi. Yazık günah değil mi, aziz atalarımız emaneti kulüplerimize ?

Bir de hamd ve şükran duygusundan uzak ikilinin, beğenmediği kazanca bakalım şimdi. Tamamı tamamına 350 bin Euro. Yani yılda 2 buçuk milyon. Eski parayla trilyon ! Allah bereketlerini arttırsın. Tabii hayır görsünler ama ekmek, pasta, istakoz, kaymaklı şöbiyet, şan, şöhret nasip eden Rabbimize... Elbette vesile ocaklarına şükran ve dua şartıyla! Sonra hemen soralım ; Dorukhan ağa ; Beşiktaş öncesi eski kulübünden aldığın maaş neydi? Ya sen; yönetmen mahdumu müstafi tele voleci, senin tevede neydi? Neydi de ; Beşiktaş’ın sunduğu serveti beğenmiyor, bir de sitem sunuyorsunuz? Hem de ülkemizin melun virüs kaynaklı, kavrulduğu dönemde. Üstelik Dorukhan bir ayet paylaşıp, vicdan yapıyor ama şunu bilmiyor !

Haberin Devamı

‘Eeeeey cemaat- ı müslimin bu alem ne şükürsüz, şükürler. Ne “hamd olsun yüce Rabbim” demeyi bilmeyenler gördü. Sonunda ne hale geldiklerini de gördü!’ Nokta.

YORUM YAZ