MENÜ

Manevi tasallut!

Abone Ol Google News

Beşiktaş'ın Hatayspor karşısındaki muhteşem futbolu, ruhsal harabat yapmış herhalde! Tamam Galatasaray zirve umudu hamili de, Gençlerbirliği'ne ne oldu? Ev sahibi sanki küme düşme tehlikesinde değil de; sokağa çıkma yasağında gezintiye çıkmış, izin belgeli emekli vatandaş rehavetindeydi! Sergen Yalçın resitali, mobing etkisi yapmış tüm futbolcularda demek ki! Galatasaray 5 yabancıyla sahada ama sanki 11 futbolcu da birbirine yabancı! Özellikle ilk yarı. Bu kadar isabetsiz pas olur mu arkadaş? Eğer bu isabetsizlikte, isabete devam edilirse gelecek müsabakada olabilecekleri düşünmeyi dahi arzu etmem. Taylan'ın uzun pasını asiste çeviren Halil şahane golü, 44'te ipe dizili mandaldan farksız savunmacılar arasından attı 1-0. İkinci yarı Halil kafasıyla indirdi Emre nefis vurdu dakika 53'te 2-0. Galatasaray, Ankara’da 2 farkla kazandı. Kazandı da Gençlerbirliği futbolun zerresini ortaya koyamadı. Manevi tasallut; bozmuş birçok futbol profesyonelini!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu!

Gedson’un rakibi Candeias'a dönük kramponları, acaba hakkaniyetle tecziye edildi mi?

Haberin Devamı

Maçın starı!

Halil, Emre Akbaba ve Taylan Antalyalı... Bravo çocuklar.

Maçın olayı!

Gedson’un iyi niyetinden asla kuşku duymam. Duymam da Candeias’ın hastanelik olması sanırım herkesi üzdü. En çok da Gedson’u. Şifa ya Rab.

Kısa mesaj

Mustafa Cengiz’e muhalefet edip, yıpratma peşinde, Galatasaray'ın olası şampiyonluğuna zehir sıkıp, Terim’in konsantrasyonunu yerle bir edenler kına yakabilir. Az kaldı!

YORUM YAZ