MENÜ

Maksat galibiyetse tamam!

Abone Ol Google News

İstanbul’dan Konya istikametine doğru yola çıktığınızda; Ankara’yı 250 km. geçince, makas mevkiine ulaşırsınız. Yolun sonrası dümdüz asfalttır ve sürücüyü bir tuhaf eder, gözleri açık uyuma nedeni dahi olabilir! Dün gecenin tamamı makası geçip, Konya’ya direksiyon sallayan bir sürücünün uyuşuk hali gibiydi! Bu tür haller; Konya istikametinden gelenin de, İstanbul’dan yola çıkmış olanın da kazaya uğrama riskini arttırır. Zaten o kesimde çok kaza olur! 45 dakika boyunca sadece Gedson Fernandes’in isabetli şutu var. İkinci yarı Muslera’ya gelen ilk topun dakikası 61. Nedeni Galatasaray değil, Konyaspor’un haftalardır süren uyuntu halidir.

Haberin Devamı

O halde dahi 53’te oyuna dahil olan Cikalleshi 79’da kale çizgisine paralel seyreden, önündeki topu seyretti! 87’de Emre Akbaba golü attı. Bu gol aynen kaza standartlarındaydı! Babel ceza alanı dışından vurdu, pozisyonu süzemeyen Sehic ancak çelebildi ve Akbaba tepeledi: 1-0. İki tarafın da futbol adına zerre değer sunmadığı tatsız, tuzsuz bir 90 dakikaydı ama maksat hasıl oldu yani!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bu tempo ve oyun anlayışı yeter mi yoksa Terim’in haftalardır buz kabı üzerinde ikamet ediyor olması; izlediğim soğuk futbolun nedeni mi?

Maçın starı

Emre Akbaba... Sehiç serildi ve Akbaba vaka mahaline intikal edip, bitirdi.

Maçın olayı

İki tarafın da hem uyuması hem de izleyen hemen herkesi müsekkin almışcasına mahmurlaştırmasıydı. Şu gergin virüs ortamında iyi geldi valla!

Kısa mesaj

Bu kadar masraf, bu kadar para ve neticede maalesef futbol değerleri berhava nokta.

YORUM YAZ